Halsey – Nightmare (single nou si videoclip)

Halsey, superstarul nominalizat la premiile Grammy, identifica si analizaeaza profilul femeilor din societatea actuala si da voce unor subiecte neatinse pana acum prin lansarea unuia dintre cele mai puternice single-uri din ultima perioada, „Nightmare”.

Materialul video ce insoteste „Nightmare” se bazeaza pe un concept gandit chiar de Halsey, care se materializeaza prin viziunea regizorala a renumitei Hannah Lux Davis (Ariana Grande, Ciara), alaturi de care Halsey a creat si videoclipul piesei „Alone”.
Pentru ca veridicitatea videoclipului sa fie conservata, Halsey a tinut ca toate personajele din videoclip sa fie femei.

Saptamana trecuta, Halsey a tinut doua spectacole intime la New York City’s Webster Hall, unde a cantat integral primul sau album, „Badlands” (2015), urmand ca in cea de-a doua seara sa interpreteze piesele regasite pe cel de-al doilea material al sau, „Hopeless Fountain Kingdom” (2017).
loading...
Halsey a setat cateva recorduri prin lansarea din 2018 a single-ului „Without Me”. In martie 2019, aceasta a devenit primul artist din istorie care s-a inlocuit pe sine, de doua ori pe prima pozitie a clasamnetului U.S. Pop Songs Airplay, unde „Without Me” a surclasat „Eastside”, colaborarea dintre Halsey, Benny Blanco si Khalid. De asemenea, „Without Me” este piesa interpretata de o femeie care a stat cel mai mult in Top 10 al Billboard Hot 100 si una dintre cele 9 piese care au petrecut peste 28 de saptamani in Top 10. In ceea ce priveste numarul de ascultari, „Without Me” este certificata cu 4 discuri de platina in US, iar videoclipul oficial al piesei inregistreaza peste 100 de milioane de vizualizari.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro