Liviu Dragnea a votat singur si la europarlamentare si la referendum!

Liviu Dragnea a venit la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, pentru a vota la alegerile europarlamentare. El a votat si la referendum.

„Am spus mereu ca sustin tema de la referendum. Este simplu. Asa cum toti cetatenii care au votat, unii si la referendum si altii nu, asa si la PSD. Daca nu as fi vrut sa votez nu as fi spus dinainte ca sustin intrebarile.

E o zi buna, au venit foarte multi oameni la vot.

Imi pare rau ca au fost cozi foarte mari. Am fost la foarte multe voturi si am vazut de unde sunt intarzieri, de la tableta, de la doua liste. In diaspora ar trebui sa ii intrebam pe ambasadorii care au fost numiti in Spania, Italia, Marea Britanie, de ce nu au incercat sa ii directioneze sa le spuna romanilor unde sa mearga. Sunt sectii unde nu e nimeni si sectii oarte aglomerate”, a declarat liviu Dragnea.
El a adaugat ca Irina Tanase a votat dimineata, la o sectie din Drumul Taberei. „Fiecare cu treaba lui”, a spus liderul PSD.

loading...
Liviu Dragnea a venit insotit de garzi de corp. Este printre ultimii politicieni care au ramas sa isi exprime votul.
Dupa ce a stat mai multe minute asteptand sa ii vina randul, Liviu Dragnea a primit toate cele trei buletine de vot, asa ca liderul PSD voteaza si la referendum.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro