Lora, provocata de Jorge sa faca testul de sarcina

Cantareata Lora a avut parte de o surpriza de proportii din partea bunului ei coleg si prieten, Jorge. Acesta a provocat-o sa faca un test de sarcina.

La emisiunea pe care o modereaza alaturi de Jorge la postul de televiziune Pro TV, Lora a povestit ca a fost provocata de Jorge sa faca testul de sarcina. Artista are o relatie de mai multa vreme cu Ionut Ghenu.

„Eram la o petrecere, la ziua iubitului si mi-a venit ideea… Bai, nu vrei sa facem un vlog maine? Si ea… da, entuziasmata. Nu stia ce urmeaza. Cand am ajuns aici am pus-o in fata faptului implinit”, a povestit Jorge la emisiunea Vorbeste lumea. In vlogul respectiv, Lora face fete-fete in momentul in care Jorge ii da sa faca testul de sarcina. „Mama, cum ar fi sa aflu vreo chestie acuma?”, spune Lora.
loading...
„M-ai prins in cea mai mare capcana in care ma putea prinde cineva vreodata. Am fost atat de inocenta…”, i-a repro;at artista lui Jorge la emisiunea de la Pro TV. Rezultatul testului de sarcina al Lorei a fost negativ. „Felicitari, ai scapat. O liniuta. Luna asta ai scapat”, ii spune Jorge

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture