Mirela Vaida, fotografie de familie cu cei trei copii! E haos!

Mirela Vaida, fotografie de familie cu cei trei copii ai sai. Vedeta de televiziune a recunoscut ca e obositor sa fii mamica.

Mirela Vaida a recunoscut ca e haos in casa si in viata ei de cand e de trei ori mamica.

Vaida a postat o fotografie de acasa, cu cei trei copii ai sai, si a marturisit ca e galagie mare atunci cand toti sunt treji si vor atentie si afectiune.
loading...
Mirela Vaida a postat pe conturile de pe site-urile de socializare o fotografie de dinainte de furtuna. Vedeta de televiziune e convinsa ca va face fata totusi provocarilor de astazi.
„E liniste! Cei „mari” papa fructe si se uita la desene! Cel mic… s-a trezit deja? Gata linistea! Poate data viitoare! Ha! Rezist!”, a scris Mirela Boureanu Vaida in dreptul fotografiei cu cei trei copilasi ai sai: Carla, Vladimir si Tudor.

Mirela Vaida revine pe TV? ”Vedem din toamna”
Mirela Vaida a vorbit despre posibilitatea de a reveni din nou in televiziune.

Mirela Vaida se afla acum in concediu pentru cresterea copilului, dupa ce a nascut cel de-al treilea copil, pe Tudor. In varsta de 37 de ani, prezentatoarea tv este tare mandra de familia ei si petrecere foarte mult timp cu micutii. Mirela Vaida trebuie sa stea acasa pentru a avea grija de Tudor, iar in toamna exista posibilitatea sa se intoarca pe micul ecran.
„Niciodata nu au acelasi program. Se completeaza cumva. (…) Am nascut natural. De asta am putut sa reiau repede toate activitatile. Nu fac nimic in mod special. Mi-as dori sa pot sa merg la sala. Inca e devreme. Nu pot sa plec mai mult de doua ore de langa el, il alaptez exclusiv. Daca se pune problema il iau cu mine. Stau acasa, casnica, mai trebuie si dinastea din cand in cand. Mi-e dor, mi-e dor, sa revin. Cum era inainte, stateam in reality show. Imi doresc sa revin. Au fost cateva oferte de proiecte frumoase. Are o luna si putin Tudor, deocamdata mai stau. Stau si vara asta si vedem din toamna”, a spus Mirela Vaida intr-o emisiune de televiziune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro