PRO TV I-A DAT LIBER, IAR EA ?! ADELA POPESCU A AJUNS LA ANTENA 1

Despartirea de Pro TV nu a insemnat un capat de tara pentru Adela Popescu, frumoasa vedeta demonstrand ca stie sa cada in picioare. Astfel ca Adela si-a facut simtita prezenta pe platoul de filmare al… Antenei 1.

Spre surpriza tuturor, Adela Popescu a mers pe urmele jumatatii sale, Radu Valcan, pe platoul de filmare de la… ”Insula Iubirii”. Unii ar spune ca a dorit sa-l controleze, altii pot fi de parere ca a fost vorba despre dor. Totul este interpretabil din acest punct de vedere.

Atunci cand s-a filmat primul sezon din „Insula Iubirii”, Adela Popescu si verisoara ei s-au urcat in avion si i-au facut o vizita lui Radu Valcan. Astfel, frumoasa vedeta a analizat situatia de la fata locului situatia. Iar Radu Valcan a oferit cateva explicatii.

„Ii place foarte mult. De altfel, in primul sezon a fost in vacanta la mine acolo, pe platouri, cu verisoara ei. Prefera sa se uite ca la un serial. O prinde povestea si atunci nu vrea sa-i divulg”, a spus Radu Valcan.

loading...
Chiar daca putem spune ca nu au griji financiare, tinand cont de salariile pe care le incaseaza, iata ca Adela si Radu sunt foarte chibzuiti si nu fac risipa de bani nici macar atunci cand vine vorba de vacante.
”Noi suntem pe bune, nu aratam perfectiunea. Si noi ne cautam cele mai ieftine vacante, ne uitam pe meniu cat costa mancarea, nu-ti imagina ca… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii nostri foarte mult, avem grije de ei (rade) Suntem foarte chibzuiti. De exemplu, eu imi cumpar haine scumpe foarte rar. In rest, imi command pe net, am descoperit si eu recent cumparaturile online. Inainte, daca gaseam un link, si pur si simplu ii trimiteam lui Radu linkul si el facea comanda. El isi comanda mult online, apropo, ii vin colete incontinuu”, a declarat Adela Popescu intr-un interviu acordat viva.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro