Proiectul pentru care Vladimir Draghia si-a donat premiul de la Exatlon e aproape gata!

E clar ca proiectul pentru care Vladimir Draghia si-a donat premiul e aproape de final.

Nu mai e un secret ca proiectul pentru care Vladimir Draghia si-a donat premiul de la Exatlon e apropape gata. “Acum un an si jumatate incepea campania de strangere de fonduri pentru constructia MagicHOME, adapostul pentru parintii copiilor bolnavi de cancer de langa cel mai mare spital oncologic din Romania – spitalul Fundeni.

Un an si jumatate mai tarziu, MagicHOME este aproape gata si este de asteptat ca in urmatoarele luni sa isi deschida portile”, a relatat hotnews.ro. MagicHOME va oferi familiilor copiilor diagnosticati cu cancer sau alte afectiuni grave locuri de dormit, toate facilitatile necesare unei case (bai, masini de spalat), bucatarie in care sa poata gati ca acasa, locuri de joaca in interior si in curte, dar si servicii de suport non-clinic, precum terapie prin arta si suport psihologic.
loading...
In vara lui 2018, Draghia a daruit cei 100.000 de euro primiti de la Exatlon pentru MagiCAMP, tabara pentru copiii bolnavi de cancer, al carei proiect fost gandit de Vlad Voiculescu si Melania Medeleanu. „La sfarsitul experientei Exatlon, mi-am dat seama ca sunt atat de castigat incat nu ar fi cinstit sa pastrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama ca cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei”, a spus Draghia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro