Schimb amuzant de replici intre Andreea Mantea si Cristi Mitrea

Andreea Mantea si Cristi Mitrea sunt amici de dragul fiului lor. Recent, intre ei a avut loc un schimb amuzant de replici.

Cristi Mitrea si Andreea Mantea par sa fie in relatii mai bune ca niciodata. De dragul lui David, ei au lasat in urma neintelegerile care au dus la despartire si, desi nu mai formeaza un cuplu, au ramas amici, dand un exemplu bun de urmat si altor personaje din showbiz-ul romanesc.

Recent Andreea Mantea a publicat pe canalul ei de YouTube un video cu micutul David. Copilul s-a indragostit de una dintre colegele de la gradinita si nu este dispus sa o imparta cu nimeni. Insista ca este doar prietena lui si spune ca vrea sa o duca in parc sa se joace impreuna.
loading...
Printre cei care au vizualizat imaginile amuzante se afla si tatal lui David, Cristi Mitrea. La inceputul video-ului Andreea Mantea se aude sughitand, iar fostul partener al prezentatoarei nu a putut sa nu se amuze pe seama acestui fapt. „Mai sughitam si noi pe filmare?! ?”, a comentat el. „Pai daca vorbesti non-stop de mine!????”, a raspuns ea.
David este unul dintre cei mai simpatici copii de vedeta si este iubit de toti cei care o admira pe mama lui, Andreea Mantea. Imediat ce ea a publicat filmueltul, comentariile au inceput sa curga atat pe YoutTube, cat si pe Instagram.
„Un dragalas! Nu-l mai necaji! Dar ne-am distrat”, „L-am vazut? Am ras, mult? Si il adoooor pe David??”, Micutul de el ce plange ???? Sa fie sanatos si sa te bucuri din plin de el?”, sunt cateva dintre mesajele scrise de fanii Andreei Mantea dupa vizualizarea filmuletului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro