Soc in showbiz! Carmen de la Salciua, intalnire cu Culita Sterp!

Relatia dintre Carmen de la Salciua si fostul ei sot, Culita Sterp, poate fi caracterizata oricum, doar ca ar fi buna nu, mai ales ca in ultimul an intre cei doi au fost cateva scandaluri de pomina.

Cu toate acetsea, Carmen de la Salciua si Culita Sterp au avut ocazia, zilele trecute, sa se intalneasca si sa petreaca noaptea impreuna. E adevarat, au stat impreuna, chiar daca, intre ei, nu a avut loc niciun moment de apropiere.

Mai exact, de curand, Carmen de la Salciua si Culita Sterp au fost nevoiti sa respecte un contract pe care l-au incheiat cu luni bune in urma si, obligati, au mers sa cante la petrecerea de nunta a celor care i-au ”antamat” inca de acum un an. Iar acolo, recunoaste Carmen de la Salciua, a fost nevoita sa ii tolereze prezenta fostului sot, chiar daca a facut tot ce i-a stat in putinta sa stea cat mai departe de el intreaga noapte. In schimb, recunoaste cea mai wow cantareata de muzica populara, a avut puterea sa ii si zambeasca.
loading...
”Am reactionat ca doi oameni normali. Ne-am respectat programul stabilit de miri. (…) Eu respect pe oricine, asa sunt educata. Indiferent daca sunt vorbita, invidiata, ouibiota, dorita, etc… eu raspund cu un zambet si merg mai departe. Asa cum stiti, mai sunt cateva contracte pe care va trebui sa le onoram impreuna, dar asta inseamna ca suntem doi oameni care isi respecta! Si din respect pentru fani, ne vom comporta civilizat”, a explicat Carmen de la Salciua.
De ceva timp, au inceput sa circule imagini cu frumoasa Carmen de la Salciua, goala, artista acuzandu-l pe Culita Sterp ca ar fi in spatele aparitiei fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poza de cativa ani! Imi facusem o poza in oglinda cum cred ca isi face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai imi cumparasem un corset de remodelare al taliei si imi facusem poza in oglinda! Cum fostul sot mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto impreuna cu fosta mea cumnata si au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei sa imi faca rau! Am purtat o discutie cu parintii mei! Mama sufera foarte mult, dar i-am explicat ca trebuie sa fie tare! Mama e o femeie credincioasa, noi suntem oameni carora nu le place sa intre in scandaluri! Probabil ati vazut ca nimeni din familia mea nu a scos un cuvant! Judecati voi cum doriti! Am fost invatata sa intorc si celalalt obraz, nu sa ma razbun! Dumnezeu ne judeca pe toti!”, ne-a spus, in exclusivitate, Carmen de la Salciua.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro