Stefan Banica a rabufnit: „Cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani”

Stefan Banica a avut o reactie negativa la adresa PSD, spunand ca este „cea mai proasta guvernare”. Ce a spus artistul intr-un discurs despre importanta participarii la vot.

Referendumul din 26 mai a starnit multe reactii pe internet, atat din partea persoanelor publice, cat si din partea oamenilor de rand. Cat mai multi oameni sunt incurajati astfel sa se prezinte la urne sa-si exercite dreptul la vot.

Printre artistii care au vorbit despre cest subiect se numara si Stefan Banica. El a vorbit despre importanta votului fiecaruia dintre noi.

„Oamenii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa voteze, altfel nu se va schimba nimic. Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat, prin cantecele mele. Eu am gandit lucrurile astea si le-am spus si in concerte, mai ales la Sala Palatului. Le-am spus si cand au aparut copii in vietile noastre, in a mea si a instrumentistilor. In functie de cum gandim, asa ne putem creste copiii. Unde vreti sa va cresteti copiii? Ce vreti sa invete? Noi avem o responsabilitate. Copiii trebuie sa aiba libertatea de a alege. Trebuie sa-i inveti ca pot alege. Aceasta e responsabilitatea noastra. Trebuie sa va ganditi la ce nu va place, la ce detestati cel mai tare. Teoretic se poate schimba.

loading...
E ca si cum ti-ai aduna hartia ta de pe jos, macar ai constiinta curata ca tu te-ai comportat civilizat. Du-te si voteaza! E important ca oamenii sa mearga sa voteze”, a spus Stefan Banica conform paginademedia.ro.

Stefan Banica nu s-a limitat la a-i indemna pe romani sa se prezinte la urne, ci a avut si o reactie negativa la adresa Guvernului actual.

„Aceasta este cea mai proasta guvernare pe care a avut-o Romania in ultima suta de ani. Am mai spus asta si intr-un concert si m-a citat toata lumea. Am spus-o pentru ca am simtit si e valabil si acum”, a adaugat Stefan Banica.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro