Taxi feat. Irina Rimes – Supradoza de dor (single nou si videoclip)

Dorul poate avea multe forme, iar daca intensitatea lui nu poate fi exprimata prin cuvinte, muzica este cea care poate transmite cele mai profunde trairi.

Trupa Taxi si Irina Rimes colaboreaza pentru prima oara si lanseaza o piesa sensibila, emotionanta – „Supradoza de dor”. Videoclipul, regizat de Razvan Dumitrescu si Andrei Dede, surprinde prin simplitatea sa cele mai ascunse sentimente pe care le poate avea cineva care a trait vreodata o poveste de dragoste. Muzica si versurile sunt compuse de Dan Teodorescu, iar piesa este produsa de Serban Cazan, in studiourile HaHaHa Production.

„Irina e un suflet rar, un suflet cu har. N-a cantat piesa asta, a trait-o”, declara Dan Teodorescu (Taxi).

„Supradoza de dor este piesa pe care am plans de cateva ori inainte sa o cant. Este o piesa pe care o simt de parca as fi scris-o eu”, adauga Irina Rimes.

loading...
Cu 20 ani de activitate muzicala, Taxi este una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe din Romania. De-a lungul timpului, piese de succes precum Atat de trist” (feat. Delia), „Cele doua cuvinte”, „Jumatatea mea”, „Stelele care cad” au surprins publicul prin originalitate si prin mesajele sincere si emotionante, dar si prin tema sociala si politica.

Irina Rimes a cucerit publicul cu single-ul „Visele”, ce a ocupat prima pozitie a topurilor radio si TV din Romania. In 2017 a lansat primul sau album, „Despre el”, iar piese precum „Ce s-a intamplat cu noi”, „Bolnavi amandoi” sau „Nu sti tu sa fii barbat” au cucerit publicul si au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro