Vica Blochina, declaratii sfasietoare despre Razvan Ciobanu

Vica Blochina a facut declaratii cu ochii in lacrimi despre prietenul sau, Razvan Ciobanu.

La doua zile dupa ce Razvan Ciobanu s-a stins in urma unui accident cumplit, raman multe semne de intrebare.

Designerul de moda era foarte bun prieten cu Vica Blochina, care crede ca Razvan si-a presimtit moartea. Aceasta a fost la un pas de a fi cu el in masina.
loading...
„Parca am simtit-o. Niciodata nu i-am dat masina. Mi-a cerut la un moment dat si nu m-a lasat inima. Mie mi s-a parut ca in ultimele cateva saptamani, se intamplase ceva in viata lui. Nu stiu ce, dar s-a intamplat un declic. (…) El fiind un om mai depresiv, mi-era frica sa nu faca ceva, sa nu ia pastile… (…) Razvan, daca ma suna pana in ora sase, eram cu el in masina. (…) Iti dai seama ca nu il lasam sa conduca in starea asta. (…) Ori a adormit la volan, ori i s-a oprit inima. Eu asa cred. (…) Eu nu pot sa il vad pe el in cosciug. Eu cred ca el este inca in viata”, a spus Vica Blochina in cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, prietena lui Razvan, Laura Vicol, a vorbit despre moartea acestuia si a spus ca acesta ar fi putut supravietui daca ar fi purtat centura de siguranta si a dezvaluit ca nu obisnuia sa o poarte din cauza abdominoplastiei suferite dupa ce a slabit peste 70 de kilograme.

De asemenea, Razvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro