Vica Blochina, marturisiri dureroase

Vica Blochina a facut dezvaluiri despre perioada in care era insarcinata cu Edan.

Vica Blochina se poate lauda cu o viata desprinsa parca din filme. Putine persoane stiu, insa, cum a ajuns aceasta in Romania si cum a inceput relatia cu Victor Piturca, dar si cum a decis sa aiba un copil.

Fosta iubita a lui Victor Piturca a dezvaluit cum era in timpul sarcinii cu Edan.

„La 20 de ani eram in Romania si aveam un salon de coafura. Eram peste tot, azi in Romania, poimaine la Milano. Cand am ramas insarcinata, niciun prieten nu a crezut ca o sa duc sarcina pana la capat. Au spus: „Tu mama nu ai cum sa fii”. Pentru toata lumea era mare soc. Sunt o mama devotata, dar la modul de viata pe care il duceam si la cum eram la vremea aia, eram foarte nebuna”, a marturisit Vica Blochina, potrivit unei emisuni TV.

loading...
Dupa ani de procese cu fostul iubit, Vica si Victor Piturca au grija impreuna de copil, iar micutul este foarte apropiat de acesta.

„Cand am ramas insarcinata a fost cea mai urata perioada din viata mea. In afara faptului ca m-am ingrasat ingrozitor de tare, nu avem cu ce sa ma imbrac, ma uram.

Am avut greturi pana am nascut. Cand am ramas insarcinata am fost sigura ca il pastrez, mi l-am dorit foarte mult. Baietelul este la tatal lui acum.

Este mare si decide el unde sa-si petreaca serile. El ma suna si imi spune ca vrea la tata, apoi ma suna si imi spune ca vrea sa vina la mine, e dupa cum decide el, in afara timpului cand trebui sa faca meditatii si trebuie sa vina acasa”, a mai spus Vica Blochina.

Mai mult decat atat, vedeta a recunoscut ca a avut mari probleme cu banii in timpul sarcinii si chiar nu avea ce sa manance.
„Am avut probleme cu banii, am avut perioade foarte grele. Intodeauna am fost optimista si m-am motivat. Am avut perioade cand nu aveam ce sa mananc, mai ales in timpul sarcinii”, a recunoscut frumoasa fosta balerina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro