Andra, probleme cu bona copiilor.

Andra a povestit ca a avut probleme cu bonele copiilor. David si Eva au nevoie de o atentie sporita, desi Andra si Catalin au o viata profesionala intensa. Marea cantareata a dezvaluit ca ea este politistul in casa.

Pentru Andra, cea mai mare frica este aceea de a nu reusi sa fie un parinte bun. Vrea tot ce e mai bun pentru copii, de aceea se gandeste sa le ia un profesor de meditatii chiar din clasa a V-a. Ea face temele cu David in cursul saptamanii, iar in weekend se ocupa Catalin Maruta.

Ea a povestit ca momentan au o bona foarte blanda. O alta femeie a avut grija de copii inainte, aceea se impunea mai ales in fata lui David, care este ceva mai rebel.

„Cea mai mare frica a mea acum e… sa nu reusesc sa fiu un parinte bun. Acesta este examenul vietii mele. Este cel mai important din viata mea. Eu stiu sa cant, dar am invatat sa fiu parinte si imi e teama sa nu gresesc undeva. Intreb in stanga si in dreapta. Da, eu am pus anumite reguli in casa. Eu sunt politistul rau.

loading...
Eu sunt putin mai dura. Mi-am asumat treaba asta, dar nu am avut ce sa fac. (…) Temele, de multe ori cu bona e greu. David a simtit ca e moale si incearca sa o domine. E foarte greu ca ea sa se mai impuna. E un om bun si bland. Dimineata, hai, militarie!

El intarzie de fiecare data! Cu David am aceasta problema de trezire si pentru ca doarme cu tati, Eva doarme cu mine. Ne-a plecat fosta bona care a fost precum a doua mama. Mi-a crescut copiii, aveam incredere in ea. A venit a doua bona care e un om extraordinar, dar nu a stiut sa se impuna.

Cu bona noastra noua a simtit ca este blanda, care nu poate sa ii spuna pe un ton mai impunator. David seamana cu mine!”, a spus Andra la Digi FM.

Multe femei o apreciaza pe Andra pentru vocea ei, dar si pentru felul in care arata dupa cele doua nasteri. Artista urmeaza o dieta, iar noi am aflat ce mananca artista intr-o zi. Dieta pe care Andra Maruta o urmeaza este una destul de simpla si usor de tinut, fara a te infometa.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro