Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, fara cuvinte la nunta la care au mers, la „Se striga darul”

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru au avut parte de o surpriza de proportii.

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru au avut parte de o surpriza de proportii atunci cand au ajuns la prima nunta din sezonul cinci al emisiunii „Se striga darul”.

Cei doi au fost extrem de impresionati inca din primul moment in care au ajuns la nunta celor doi tineri, Sara si Gabriel, care nu s-au uitat la bani atunci cand au cumparat lucruri pentru cea mai importanta zi din viata lor. Intregul eveniment a costat mai bine de 100000 de euro, insa nimic nu a fost prea scump pentru cei doi miri, care au avut peste 1000 de persoane invitate la eveniment.

„Unde am ajuns? Stai ca m-au luat emotiile! Am mai avut noi asa nunta? Hai sa o cunoastem pe Sara”, a exclamat Andreea, dupa ce a ajuns la Arad, locul in care cei doi miri si-au unit destinul.

loading...
„Doamne, Dumnezeule! O rochie de mireasa de 30.000 de dolari. Ne aflam intr-un palat, tu arati ca o printesa si avem o nunta de poveste. Totul este atat de frumos. Si uite ce trena are”, a exclamat Andreea Mantea cand a vazut-o pe mireasa imbracata in rochia lucrata manual tocmai in Kuweit.

Socrii miresei s-au ocupat de tinuta incredibila a miresei si au mers la mii de kilometri distanta pentru a o gasi.

„Am mers tocmai in Kuweit, ca asa este traditia. Ne-am hotarat sa mergem cu cuscrul acolo”, a dezvaluit Bobi, socrul mare.

„Tatal socru si mama soacra s-au ocupat de intreaga nunta. Gabriel le-a zis ca vrea sa fie o nunta de printesa pentru ca si eu sunt printesa lui”, a mai spus mireasa.

Desi socrii se asteptau la 600 de persoane la restaurant, la petrecere si-au facut aparitia peste 1000 de persoane, asa ca angajatii restaurantului au fost pusi in fata unei mari provocari.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro