Andreea Marin a povestit tot! In casa ei se lasa cu bataie in fiecare seara

Andreea Marina povestit despre relatia pe care iubitul ei, Adrian, o are cu fiica ei, Violeta. In fiecare seara e bataie cu perne, iar Zana este o femeie implinita.

Andreea Marin a demonstrat de-a lungul timpului ca nici problemele de sanatate, nici relatiile usuate nu o darama. Frumoasa bruneta este una dintre cele mai cunoscute si iubite vedete de la noi din tara si a castigat admiratia publicului inca de pe vremea cand prezenta emsiunea „Surprize, surprize”.

Toata lumea credea ca relatia cu Stefan Banica avea sa dureze toata viata. Din pacate, ei si-au spus adio si ea si-a refacut viata alaturi de un medic turc. Nici aceasta poveste nu a durat foarte mult, ci s-a sfarsit printr-un divort. Acum, insa, Andreea de iubeste cu Adrian Brancoveanu si chiar locuieste in aceeasi casa cu el.

Andreea Marin trece pritr-o perioada foarte frumoasa a vietii ei. Locuieste de un an de zile in aceeasi casa cu iubitul ei si cu fiica pe care o are cu Stefan Banica.

loading...
„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva in urma, cu dragoste imi privesc copilul si imi iubesc barbatul. Ne trezim la ora 7, eu si fetita mea, Adrian la 7 si jumatate, sa ne pregatim pentru ziua ce vine. Fetita mea merge la scoala, fiecare dintre noi la biroul sau.

Seara a inceput sa devina nelipsita bataia cu perne. Eu sunt mai dura asa ca mama si pun limite pentru ca ar exploda intreaga casa daca ma iau dupa cei dragi. Nu stiu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se intampla. Cred ca intr-o zi o sa intre si pisicile in jocul lor, momentan sunt speriate. E placut! Avem o casa vesela.

Planuim si o vacanta in 3, dar inca nu am ales o vacanta, stiu ca vom alege un loc insorit”, a spus Andreea Marin pentru VIVA!.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro