Bianca Dragusanu a fost spaima liceului!

Nu mai e un secret ca Bianca Dragusanu a fost spaima liceului.

Evaluare nationala 2019. E clar ca Bianca Dragusanu a fost spaima liceului. Vedeta a schimbat trei licee, unul la Deva si doua la Petrosani, absolvind, in 2002, Liceul Economic Petrosani. La un moment dat, Bianca a povestit ca, la Deva, s-a luat la bataie cu o colega.

„Am aruncat-o printr-un geam de am spart geamul cu ea”, a relatat Bianca, care a fost exmatriculata. A urmat aventura din Petrosani si o noua exmatriculare: „Am avut probleme cu profa de economie, careia nu-i eram draga. Intr-o zi, i-am desenat cu markerul o cruce pe spatarul scaunului. Cand s-a asezat, crucea i s-a imprimat pe haine! Normal ca m-a exmatriculat!”.
loading...
Evaluare nationala 2019. Fanii vedetei stiu ca Bianca Dragusanu a fost spaima liceului. In clasa a IX-a, la Balul bobocilor, Bianca a mai avut un conflict: „Pentru ca multe fete nu ma suportau, cand am intrat pe scena, s-au trezit unele sa ma huiduiasca. A doua zi, le-am asteptat la intrare cu o matura in mana si i-am dat fiecareia cate o matura in cap. Am batut 12 fete intr-o singura zi!”. „Pot sa spun sincer ca nu am ramas niciodata repetenta, in schimb corigenta am fost in fiecare an”, a mai spus Bianca despre perioada liceului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro