Bianca Dragusanu este gravida? Ce s-a intamplat dupa ce s-a impacat cu Alex Bodi

Este sau nu Bianca Dragusanu gravida cu partenerul ei de viata, Alex Bodi?

Bianca Dragusanu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alex Bodi. Mai mult decat atat, cand se impacasera, blondina spusese si motivul principal pentru care si-a dorit reluarea relatiei cu iubitul ei: inca un copilas!

Dar intrebarea care sta pe buzele tuturor este ”Bianca este sau nu gravida?”. Ei bine, raspunsul este destul de simplu. Bianca Dragusanu a facut publica o fotografie pe retelele de socializare, cu burtica de gravida, de pe timpul cand era insarcinata cu micuta Sofia, deci imaginea este veche de aproape trei ani.
loading...
„Din moment ce sunt alaturi de el si este singurul barbat la care ma gandesc, evident ca exista o relatie puternica intre noi. Toate incercarile astea ne intaresc. Noi nu ne facem planuri. Eu sunt un om foarte transparent si foarte usor de citit, eu sunt foarte usor de iubit. Alex este mai puternic decat mine, vorbeste corect gramatical si scrie corect, se imbraca foarte bine, este foarte inteligent, iar eu am senzatia ca sunt protejata de el, chestiile astea ma atrag. El spune ca vrea 2 baieti si trebuie neaparat sa fie cu ochii verzi. Da, ar putea fi tatal viitorului meu copil”, a spus Bianca Dragusanu intr-o emisiune de televiziune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro