Catalin Botezatu, ironii la adresa Andreei Balan!

Catalin Botezatu a lansat mai multe ironii la adresa Andreei Balan! Creatorul de moda nu este deloc multumit de felul in care interpreta isi face aparitiile pe scena, in fotografiile de prezentare sau in viata de zi cu zi. Botezatu a fost cat se poate de franc si a transmis ca Andreea Balan a gafat. Nu este pentru prima oara cand Catalin Botezatu ii critica stilul vestimentar cantaretei. De-a lungul timpului acesta i-a mai atras atentia de cateva ori.

Acesta a fost, de altfel, si motivul pentru care Andreea Balan s-a suparat. Bote i-a transmis ca o apreciaza ca solista, insa in privinta outfituri-lor spune ca mai are mult de munca. „Andreea este o femeie frumoasa, talentata, ambitioasa si muncitoare. Este de apreciat tot ce face ea in muzica, iar silueta ei este impecabila. Andreea Balan s-a suparat ca am comentat-o de doua ori.

Eu o apreciez ca are o voce frumoasa, e bataioasa, am vazut-o si in concerte, se schimba repede in nu stiu cate tinute… Este un artist desavarsit, iar eu o stimez. Din punct de vedere vestimentar insa mai are mult de lucrat. Fara nicio suparare, chit ca riscam telefoane si carne in frigider, nu este una dintre vedetele bine imbracate, oricat de mult s-ar stradui. Observ totusi o schimbare mica in bine, dar e cale lunga pana la „asa da” a spus Catalin Botezatu, potrivit WOWbiz.

Catalin Botezatu s-a plans de tinuta abordata de Andreea Balan in chiar primul concert sustinut aceasta dupa operatia de cezariana. Cantareata a urcat pe scena din Parcul Balnear Toroc Dej, care a gazduit cea de-a doua editie a „Toroc Fest”. A facut-o dupa numai 4 luni de pauza, in conditiile in care doctorii i-au solicitat sa ia in serios un repaus de cel putin jumatate de an. Andreea Balan s-a odihnit strict in ultimele 2 luni de sarcina.

loading...
A stat apoi acasa si s-a ocupat de venirea pe lume a Clarei, a doua fiica a cuplului. Dupa ce a avut probleme de sanatate si a fost operata de 4 ori, medicii i-au cerut o pauza mai serioasa. A intrerupt-o pentru un nou concert, unul in care nu l-a impresionat pe Botezatu prin tinuta abordata.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro