Cate kilograme are, de fapt, Carmen de la Salciua!

Tu te-ai intrebat vreodata cate kilograme are, de fapt, Carmen de la Salciua? Iata raspunsul mult asteptat!

Carmen de la Salciua a avut parte de un soc in aceasta dimineata atunci cand s-a cantarit. In urma cu doua saptamani, cantareata avea 50 de kilograme, iar in aceasta dimineata a avut parte de o surpriza neasteptata. Cantareata avea 47 de kilograme!

”Poza asta merita postata ! Doamne, ce dimineata ! ????
De ceva vreme aproximativ doua saptamani m-am cantarit …aveam 50 de kg in urma tuturor procedurilor pe care vi le-am prezentat de atatea ori si voua …in dimineata asta m-am pus din nou pe cantar …si am realizat ca incep sa rad singura prin casa …47 ???????????????????????? Atat sa ma faca de fericita un patrat cu baterii? Fetelor, sa nu spuneti niciodata ca nu se poate !???”, este mesajul postat de Carmen de la Salciua.
loading...
”Altii vor sa slabeasca si eu vreau sa ma ingras…???”, ”Ultima data am avut greutate asta la 14 ani”, ”Mancarea face 80% apoi restul procedurilor ?totul este sa ai grija ce mananci si se poate !!!”, ”Felicitari! Intotdeauna se poate ?”, ”Depinde si de inaltimea fiecaruia, daca ai 1,70 la 47 de kilograme esti anorexica”, sunt doar o parte din mesajele pe care Carmen de la Salciua le-a primit.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro