Cine sunt concurentii favoriti ai saptamanii! Andreea Mantea a facut anuntul care schimba tot

Andreea Mantea a anuntat care sunt concurentii favoriti ai saptamanii.

Andreea Mantea a anuntat in editia de vineri care sunt favoritii saptamanii. Prezentatoarea emisiunii „Puterea dragostei” le-a dezvaluit concurentilor si ce vor telespectatorii. In curand, regulile se schimba pentru concurenti, iata in ce sens:

„Cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti. Bucurati-va, pentru ca in curand va fi numai pentru cupluri”, a dezvaluit Andreea.

Cele mai votate trei fete din aceasta saptamana sunt: Simina, felicitari. Roxana. Bianca, felicitari.
Mergem in casa baietilor si aflam cei mai votati trei baieti. Jador, felicitari. Bogdan Mocanu, felicitari. Alex Zanoaga, felicitari.

loading...
„Doamne fereste”, a reactionat Jador la auzul ca Zanoaga este printre favoriti.

Pe scurt, telespectatorii isi doresc ca tu Bogdan sa te impaci cu Roxana. Simina, iubirea ta vesnica este Jador, Jador, iubirea ta vesnica este Simina.
Sa aflam cine nu este favorita dintre Simina, Roxana si Bianca. Bianca, imi pare rau. Batalia se da intre Simina si Roxana.

„Nu mai pot, imi bubuie capul. Nu stiu cum stateau ele cand ma certam eu. Nimeni nu stie ce va castiga. Eu mi-am asumat ce am facut afara. Eu vreau sa vad ce face Iancu, inseamna ca nu a fost pentru mine. Sunt constienta ca e mai mic ca mine. Ii mananc pe toti pentru el. Ori sunt eu prea exagerata, poate sunt eu singura nebuna. Poate ca lui nu i se pare nimic gresit”, a intervenit Roxana.

Sa vedem cine nu e favorit in casa baietilor. Jador, imi pare rau. Batalia se da intre Alex Zanoaga si Bogdan. Sa aflam cine este favorita. Roxana, felicitari. Ne intoarcem in casa baietilor. Favorit dintre Alex Zanoaga si Bogdan Mocanu – Bogdan”, a mai spus Andreea Mantea.

Roxana l-a ales pe Iancu, iar Bogdan pe Bianca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro