Connect-R: „Mi-as dori sa fiu din nou cu Misha, dar nu cred ca se mai poate”

Connect-R, declaratii la Teo Show: „Nu cred ca se mai poate sa fiu cu Misha”

Connect-R si Misha au divortat, dar au ramas prieteni de dragul fetitei lor, micuta Maya.

Connect-R si Misha petrec mult timp impreuna, merg in vacante, iar fanii au crezut ca cei doi cantareti s-au impacat.

Invitat in emisiunea lui Teo Trandafir pentru a vorbi despre concertul de ziua lui la Sala Palatului, Connect-R a facut declaratii despre relatia cu mama fetitei sale.

Intrebat daca exista sanse ca Misha si Connect-R sa formeze din nou un cuplu, artistul a negat.

loading...
„Nu cred. Nu stiu. Nu… Eu mi-as dori, dar nu cred ca se mai poate. Nu cred ca se mai poate. Suntem ok, suntem prieteni, suntem parintii Mayei, no hard feelings (n.r. fara resentimente). Viata merge mai departe. Eu mi-as fi dorit, dar inteleg ca exista un punct… Inteleg!”, a spus Connect-R la Kanal D.

Misha a pozat extrem de provocator. Cum a ales sa se imbrace in vacanta in care a fost alaturi de sotul sau, Connect-R.

Misha este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, iar recent, aceasta a fost plecata alaturi de fostul sot, Connect-R, intr-o vacanta exotica.

Cei doi au mers in Tanzania alaturi de fetita lor, Maya, iar daca ar fi sa ne luam dupa fotografiile pe care le-au postat in vacanta, acestia s-au simtit extrem de bine, desi nu mai formeaza legal o familie.

Misha s-a lasat fotografiata de catre Connect-R in niste ipostaze de-a dreptul incendiare.

loading...
Fara sutien si cu o pereche de lenjerie intima rosie, Misha a facut furori la mii de kilometri de Romania, iar fotografiile cu ea in aceasta ipostaza au aparut online.

Fanii au apreciat extrem de mult aceasta aparitie sumara a Mishei, care nu se teme sa isi arate formele si au complimentat-o:
„Superba / Te pup si te iubesc / Cam despuiata .. ti se vad si sanii. Daca nu merge cu muzica, te-ai gandit macar asa”, i-au transmis fanii Mishei, care nu se supara pentru comentariile mai rautacioase.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro