Connect-R – Perfect (single nou si videoclip)

Hitul „Perfect”, lansat de Connect-R de Inaltare, va fi cantat in premiera in fata publicului pe 9 iunie, de ziua artistului, in cadrul spectacolului „Eu sunt Stefan” de la Sala Palatului

Connect-R, artistul care a cucerit milioane de oameni cu hitul „Vara nu dorm”, lansat in urma cu mai bine de 7 ani, se afla in aceste zile pe ultima suta de metri in pragatirile pentru cel mai important concert din viata lui, „Eu sunt Stefan”.

Spectacolul va avea loc duminica, 9 iunie, la Sala Palatului si este gandit ca un adevarat manifest prin care artistul isi asuma si declara public cine este el cu adevarat, chiar de ziua lui, pe 9 iunie, cand omul Stefan Relu Mihalache implineste 37 ani. „Spectacolul de duminica este despre autenticitate, despre omul de dincolo de masti si de nume. Este despre persoana Stefan, nu despre persona Connect-R”, detaliaza artistul intr-un interviu chiar in aceasta dimineata.
loading...
Pentru prima data, Connect-R strange la un loc, in cadrul acestui eveniment festiv, atat familia si fanii, cat si o parte dintre colegii de breasla impreuna cu care va canta cate o piesa, pe scena de la Sala Palatului. Printre invitatii concertului „Eu sunt Stefan” se numara Alex Velea, Damian Draghici, Nicole Cherry, Pepe, Puya, Shift, Elianne, Rimaru, Ralu-K si altii.

Surpriza cea mai mare a artistului pentru fanii lui este insa noul sau hit, lansat pe 6 Iunie 2019, chiar de Inaltare. Cunoscut ca fiind foarte credincios, Connect-R simte ca ziua asta o sa ii poarte noroc si ca piesa „Perfect” isi va ocupa locul acolo unde merita, adica in inima publicului si in playlistele de radio.

Piesa „Perfect” va fi, cu siguranta, noul hit care va impanzi litoralul in aceasta vara, cluburile si terasele, nuntile si spectacolele organizate de Zilele Orasului.

Inspirat de un interviu de-al lui Nichita Stanescu, in care poetul spunea ca perfectiunea trece intotdeauna neobservata, dand ca exemplu un cub ciobit intr-un colt, care creeaza curiozitate, controverse si atrage atentia.

Asa cum imperfectiunea are fix menirea de a pune refletorul pe maretia obiectului de arta, la fel si Connect-R iese catre public cu aceasta declaratie muzicala, in care isi asuma statutul, culoarea, etnia si emotiile, plusurile si minusurile, isi dezbraca mastile, isi declara cu mandrie ADN-ul si sinceritatea: „Cine ti-a spus ca sunt perfect/ Cine ti-a spus n-a fost corect/Eu m-am nascut un incomplet/ Din fabricatie sunt defect”.

Hitul „Perfect” va fi cantat in fata publicului pentru in premiera, in curand, in cadrul spectacolului „Eu sunt Stefan” de pe 9 iunie de la Sala Palatului. Connect-R isi va petrece pentru prima oara ziua de nastere cu 4.000 oameni, iar dupa concert, 37 de fani care au achizitionat bilet de „Meet & Greet” vor ciocni in culise un pahar de sampanie si vor sta la povesti cu omul din spatele vedetei Connect-R.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro