DE CE NU SI-A SCHIMBAT ANDREEA BANICA NUMELE DE FAMILIE DUPA CASATORIE.

Andreea Banica si Lucian Mitrea sunt impreuna de aproape 25 de ani si au impreuna doi copii frumosi, o fetita si un baiat. Cei doi sunt sot si sotie cu acte in regula, insa putini stiu ca vedeta nu si-a schimbat numele de familie dupa casatorie. Cantareata a preferat sa isi pastreze numele de domnisoara, iar motivul este de inteles, multe vedete sunt in situatia ei.

„Chiar daca m-am maritat, tot Andreea Banica sunt. N-a vrut sa ma ia cu nume, mi-a zis ca ma ia cum m-a gasit. Eu am vrut sa-i iau numele, dar trebuia sa-l cheme si pe el Banica si nu era cazul. Oricum, copiii nostri sunt si Mitrea si Banica, au o gramada de nume. Asta e, eu sunt cauza, recunosc, dar ma simt bine”, a spus cantareata pentru Libertatea.ro. Singurul lucru neplacut in toata situatia asta este atunci cand trebuie sa iasa din tara cu copii. „In acte sunt la fel: Andreea Banica. Asta e, si cand plecam din tara trebuie sa facem procura pentru copii”, a mai povestit Andreea.

Andreea Banica “a scos de la naftalina” o poza dintr-una din vacantele exotice in care a fost anul trecut. Fotografia incendiara in care ea sta aplecata peste o balustrada, in timp ce poarta un costum de baie minuscul, a fost insotita de decrierea: “Lasati marea sa va faca liberi ?”.

Unii dintre fanii cantaretei nici nu au remarcat mesajul transmis de vedeta, pentru ca poza HOT “i-a hipnotizat”. Printre comentariile pozitive pe care le-a primit Andreea Banica, se numara si multe negative. “O mama cu doi copii; stau si ma gandesc ce va zice baiatul tau cand se va face mare si va vedea aceasta poza! Esti frumoasa, nimic de spus, dar, in conditiile date, ar trebui sa fie in dormitorul tau, alaturi de sotul tau!”,

loading...
“Superba, bravoooo, Andreea!”, “Arati foarte bine! Chiar daca aici mai e si contributia fotografiilor. Dar nu te caracterizeaza acest tip de fotografii – imagini. Ai alte calitati care atrag oamenii si nu… barbati, doar tu atragi prin TOT CE AI”, “Nu mai sti ce sa faci… copiii tai ce invata??,”, “Vad fel si fel decomentarii… tipele astea cu basma, cu fusta lunga…. dragile mele, asta este o poza… cu o pozitie care clar nu da bine publicului” sunt cinci dintre comentariile lasate de internauti la postarea vedetei.

Andreea Banica si Lucian Mitrea formeaza un cuplu de peste 20 de ani. Cantareata are doi copii cu sotul ei: Sofia Maria si Noah Andrei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro