Delia Rus – super show in deschiderea concertului LP

Delia Rus a deschis concertul LP de luni, 24 iunie, cu un setlist format doar din piese proprii si reinterpretate alaturi de o trupa live.

Purtand un costum alb semnat Styland, tanara artista a urcat pe scena la ora 20:00 pentru 30 de minute pline de muzica, energie si iubire. Totodata, Delia a profitat de ocazie pentru a face premiera piesei „Printre degete”, ce urmeaza a fi lansata in luna iulie. Prestatia ei nu a trecut neobservata, fiind indelung aplaudata atat de public, cat si de LP, care a urcat la scurt timp pe scena si i-a multumit in repetate randuri Deliei pentru prezenta.

Una dintre cele mai autentice artiste din noua generatie, Delia imbina o fata inocenta cu un storytelling modern ce au dat nastere unor piese precum „Daca pleci”, „Inimi Straine”, „Ochii la mine” (feat. Tranda) si „Fericire / Chip de chin”. Debutand in 2016 cu „Daca pleci”, lansarile artistei au adunat peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube.
loading...
Succesul lansarilor sale a adus-o in atentia organizatorilor Media Music Awards, Delia fiind invitata sa deschida editia din 2017 cu noul sau single – Inimi Straine. 2018 a adus colaborarea cu Tranda si Otrava pe „Ochii la mine”, dar si o poveste de dragoste cantata in 3 piese – „Fericire / Chip de Chin”, „Alandala” si „Iarta-ma”. A colaborat din nou cu Tranda pe „Club Nostalgia”, piesa inclusa pe cel mai recent album al rapperului – Nord (2019). Totodata, artista a „reconstruit” piesa „Salcie la mal” in luna aprilie a acestui an, punand intr-o noua lumina versurile lui Maximilian Mihai.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro