Delia – Vreau La Tara (single nou si videoclip)

Delia si-a obisnuit fanii cu surprize muzicale si ii surprinde de data aceasta cu „Viata la tara”.

Piesa contine un sample din „Vara la tara” a lui Mircea Baniciu si versuri de George Toparceanu, compusa de Delia si produsa de Alex Cotoi, cu care artista a mai colaborat si pentru „Acadele”, „Despablito” sau „Du-te-ma”.

Videoclipul a fost filmat la Gradina Vlahiia, cu Alex Ceausu, regizor si DoP cu care artista lucreaza de multa vreme. Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up), Camelia Negrea (hair) si Hilke Muslim (tinute). In videoclip apare si Vlad Dragulin, co-prezentator la X Factor, show-ul in care Delia este jurat, personaj care a aparut si in videoclipul „Despablito”.

De curand, Delia a lansat single-ul „Ramai” in colaborare cu The Motans, o piesa care a fost imediat indragita de public, o poveste de dragoste emotionanta, intensa, cu un videoclip puternic si sensibil in acelasi timp.
Delia a fost invitat special in super show-ul Carla’s Dreams de la Romexpo, dar si la The Motans Grand Concert de la Arenele Romane.

Artista se poate mandri cu cel care mare turneu din Romania din ultimii 30 de ani, „Acadelia”

Cele mai multe orase confirmate: 19
Cele mai multe bilete vandute: aproape 50.000
Distante impresionante: 7000 de kilometri parcursi in tara si 5000 pentru concertul de la Londra
Productie de amploare: scenografia originala de la Sala Palatului, 200 de aparate de iluminat in fiecare locatie, 5 aparate laser de mare putere, efecte speciale, 5 camioane cu echipamente de scena pentru fiecare show
126 de kilograme de dulciuri consumate
1 milion de zambete si de emotii memorabile
Explozie de culoare si energie intr-unul dintre cele mai originale concepte de show pe care le-a vazut Romania. Cu o productie de amploare, fara precedent, si un traseu prin nu mai putin de 19 orase, ACADELIA a indulcit Romania in cel mai mare turneu national al ultimilor ani. Inceput anul trecut in noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, cu trei seri de spectacol total, conceptul original al Deliei a continuat in prima parte a acestui an in cele mai importante orase din tara: Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Galati, Buzau, Bacau, Piatra Neamt, Brasov, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Baia Mare, Oradea, dar a ajuns si peste hotare, la celebra Indigo O2 Arena din Londra. Iar experienta ACADELIA nu se opreste aici, pentru ca alte doua orase sunt confirmate, pana in acest moment, pentru toamna: Cluj si Chisinau.

loading...
ACADELIA – O productie de referinta
Un adevarat maraton atat pentru Delia, cat si pentru echipa sa, turneul national ACADELIA a pus Romania pe harta evenimentelor din entertainment realizate la standarde internationale si este, din punct de vedere al productiei, vanzarilor si conceptului, cel mai mare turneu de la noi din ultimii 30 de ani. O tara intreaga a avut parte de o experienta memorabila, astfel ca show-ul Deliei a fost sold out in toate orasele si a inregistrat cel mai mare numar de bilete vandute, aproape 50.000. Nu mai putin de 96 de oameni din echipa tehnica si artistica au lucrat la show-urile ACADELIA din tara pentru a le oferi fanilor experienta originala a showului de la Sala Palatului. Un autocar cu echipa artistica, unul cu echipa tehnica si cinci camioane cu echipamente de scena pentru fiecare show au parcurs 7.000 de kilometri prin Romania pentru a oferi publicului din toate orasele incluse in turneu un show ca afara. Acestora li se adauga inca 5.000 de kilometri dus-intors pentru show-ul din Londra.

ACADELIA continua
Toamna aceasta, cea de-a doua parte a show-ului ACADELIA va pune alte orase pe harta turneului. Clujul si Chisinaul vor avea parte de senzatii dulci, urmand ca alte locatii sa fie confirmate.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro