Doamne, ce a acceptat Pepe in relatia cu Raluca! Alt barbat n-ar fi fost atat de intelegator!

Pepe, dezvaluiri de senzatie din casnicia cu Raluca! Uite ce a spus artistul!

Pepe si Raluca au o casnicie de opt ani si o familie frumoasa, alaturi de cele doua fetite. Artistul spune mereu ca a reusit sa isi gaseasca linistea sufleteasca langa frumoasa bruneta. Invitat la WOWbiz, el a povestit cum s-a indragostit de sotia lui si a vorbit despre ziua in care a intalnit-o prima oara.

„Eram la un concert intr-un restaurant pe care il avea tatal meu. Inainte sa intru pe scena am vazut-o. Era imbracata in rosu. Am trecut-o in telefon „Raluca Scufita Rosie” si mult timp a ramas asa la mine in telefon. Cred ca si acum o am… Nu, glumesc, si-a schimbat numarul. Acum e „Sotia”. M-am uitat in ochii ei cand cantam, iar ea a plecat exact cand eu cantam. Ca in Cenusareasa. Apoi am incercat sa fac rost de numarul ei de telefon.
Cand am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. Dupa prima intalnire a ramas ca o sa fim prieteni foarte buni. A iesit cu mine cu conditia sa isi plateasca ea cafeaua. Si i-am zis „Daca tot o platesti pe a ta, plateste-o si pe-a mea, ca sa pot sa platesc eu data viitoare”, a povestit cantaretul.
loading...
Mai departe, cantaretul a recunoscut ca i-a fost destul de greu sa o cucereasca, in adevaratul sens al cuvantului pe frumoasa bruneta.

„Am mers intr-o vacanta, dar ca fratii. Am mers in aceeasi vacanta, dar am dormit ca fratii. Am constatat ca e altceva. I-am jurat ca nu ma ating de ea. Usor-usor, s-a legat. Dupa trei luni cred ca am cerut-o de nevasta. Nu am cerut-o intr-un mod romantic, chiar mi-a reprosat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai intai ne-am mutat impreuna, apoi am hotarat sa facem un copil.

Inelul i l-am pus direct pe mana. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi conteaza”, a spus el artistul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro