Ellie Goulding & Juice WRLD – Hate Me (single nou)

Dupa succesul inregistrat cu cele mai recente single-uri ale sale, Ellie Goulding ne surprinde cu piesa „Hate Me”, o colaborare inedita cu Juice WRLD, celebrul rapper american, al carui album de debut, „Death Race For Love”, a fost #1 in clasamentul Billboard 200.
„Hate Me” este un material ce iti ramane instant intiparit in minte. Redand punctul de intalnire dintre genurile pop si R’n’B, piesa semnata Ellie Goulding si Juice WRLD este compusa chiar de cei doi artisti si produsa de catre Jason Evigan (Demi Lovato, Madonna) & The Monsters si Strangerz (Britney Spears, J Lo, Kanye West).

„Imi place cum aceasta piesa reuseste sa fie putin ironica si jucausa. In ceea ce priveste versurile si mesajul, este diferita de toate celelalte piese ale mele, insa e dragut sa te relaxezi si sa te distrezi din cand in cand prin muzica”, declara Ellie Goulding.

De curand, Ellie a sarbatorit performanta de a avea 10 milioane de abonati la canalul ei de YouTube si peste 5 miliarde de vizualizari ale videoclipurilor ei. Astfel, Ellie se alatura putinilor artisti britanici ce au reusit sa inregistreze un asemenea succes, alaturi de Coldplay, Adele, Little Mix, Ed Sheeran, One Direction, Calvin Harris si Dua Lipa.
loading...
Anul 2019 este unul plin pentru Goulding care, dupa ce a lansat single-urile „Flux” si „Sixteen”, a fost invitata de producatorul Steven Price sa interpreteze piesa „In This Together”, care se va regasi pe coloana sonora a seriei documentare produse de Netflix, „Our Planet”. De asemenea, Ellie va lansa si un playlist special, exclusiv pe Apple Music, intitulat „Ellie Goulding: Pushing Limits”, creat cu scopul de a oferi motivatia necesara celor pasionati de sport.

Ellie Goulding se bucura de un palmares de invidiat – castigatoare a doua premii BRIT, 14 milioane de albume vandute, 102 milioane de single-uri vandute, 13 miliarde de ascultari globale si 14 milioane de urmaritori pe Instagram.

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro