Gabriela Cristea, in rochie scurta la trei luni de la nastere!

Gabriela Cristea, in rochie scurta la trei luni de la nastere! Uite cum arata!

Gabriela Cristea a nascut, la jumatatea lunii martie, o fetita frumoasa si sanatoasa. Vedeta a avut o sarcina relativ usoara, in luna a opta aceasta distrandu-se, pe tocuri, la ziua prietenei ei, Adelina Pestritu.

Ei bine, dupa ce a adus-o pe lume pe micuta Thea Iris Selena, prezentatoarea tv a stat mai mult in intimitatea caminului ei, iar Tavi a mers singur la evenimente mondene. In ultimele saptamani insa, protagonista noastra si-a reluat viata sociala, dar si sesiunile de cumparaturi care o relaxeaza.

Deunazi, paparazzii au surprins-o pe Gabriela la un supermarket celebru. Vedeta si-a cumparat sushi si o bautura carbogazoasa arhicunoscuta, varianta dietetica, apoi a plecat, zambitoare spre masina personala.

loading...
Desi nu a slabit cat si-ar fi dorit, prezentatoarea se simte foarte bine in pielea ei, aceasta purtand cu o atitudine de invidiat o rochie scurta. Adepta a stilului natural in timpul liber, vedeta s-a machiat foarte putin si, trebuie sa spunem ca, desi nu era aranjata ca si cand ar fi coborat de pe catwalk, cum sunt alte femei celebre cand merg la cumparaturi, ne-a placut mult de Gabi Cristea. Emana energie pozitiva si repetam, pare extrem de relaxata

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro