Imaginile cu Anamaria Prodan care au pus internetul pe jar! Cum s-a pozat sotia lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a slabit mult in ultima perioada si reuseste sa intre in toate tinutele care ii fac cu ochiul. Dupa ce recent aceasta si-a etalat trupul lucrat la sala, intr-o rochie transparenta, la petrecerea VIVA, acum si-a pus fanii pe jar pozand in costum de baie. Fotografiile au atras comentarii pozitive, dar si mai putin placute.


Anamaria Prodan a postat pe contul personal de socializare, fotografii in care apare in costum de baie si isi etaleaza trupul sculptat la sala, dar si datorita faptului ca in ultima perioada a slabit mai bine de 15 kg. Fotografiile realizate in baia unei camere de hotel, cel mai probabil, au facut furori, iar comentariile nu au intarziat sa apara.

,,Arati ca vedetele de la Victoria Secret. Cele tinere ar trebui sa le fie rusine spunand ca nu se poate slabi. Distractie placuta!” sau ,,Nici la tinerete nu ai aratat atat de bine.” sunt doar doua dintre mesajele de incurajare pe care vedeta le-a primit.

Totodata, au existat si persoane care nu au apreciat fotografiile si au scris mesaje rautacioase. ,,Se vede ca ai implant sau grasime injectata in fund..se vede clar pt ca are o forma ciudata… ? si liposuctii clar..deci nu te mai lauda atata degeaba snoaba ce esti”, a fost unul dintre mesajele in care Anamaria Prodan a fost jignita si acuzata ca minte ca a slabit doar datorita dietelor.

loading...
Anamaria posteaza frecvent fotografii in costum de baie, de pe plaja sau aproape goala cand se afla la o sedinta de masaj. Chiar si ea este mandra de aspectul sau fizic si nu uita sa le aminteasca si internautilor acest lucru.

,,La 47….. putem sa aratam si mai bine! Sa nu va aud ca nu putem… ca avem copii…. ca suntem stresate … nu exista asa ceva! Tine de vointa si de respect fata de noi .”, a scris aceasta in dreptul unei fotografii in care apare intr-un costum de baie sclipicios.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro