INNA lanseaza trei piese de pe albumul ”YO”

INNA lanseaza albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multa iubire si sinceritate, din suflet, chiar de artista si produs de David Ciente, alaturi de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” si „Nirvana”.

„YO” include 11 piese, iar artista prezinta fanilor astazi „Te Vas”, „Fuego” si „Gitana”.

„Te Vas” a fost lansat in exclusivitate pe billboard.com. Si pentru ca a vrut sa isi surprinda fanii, artista a mai lansat inca doua videoclipuri de pe album, in aceeasi zi. „Fuego” si „Gitana” au fost lansate intai pe www.yosoyinna.com, acolo unde fanii pot descoperi contiut exclusiv despre artista.

Toate cele 11 videoclipuri de pe album au fost filmate si regizate de Alexandru Muresan si Bogdan Paun de la NGM Creative, iar productia video Loops Production.

De echipa de beauty a INNEI s-au ocupat Andra Manea si Anca Buldur (make-up), Sorin Stratulat si Adonis Enache (hair), RDStyling (tinute).

loading...
Pentru videoclipul „Te Vas”, INNA si-a dorit sa danseze, iar rezultatul sunt niste imagini puternice care sustin melodia si mesajul piesei prin miscari de dans contemporan impreuna cu Dragos Istvan, dansator si coregraf.

„Este una dintre piesele mele de suflet (desi imi plac toate de pe acest album), o poveste pasionala de dragoste. Mi-am dorit ca videoclipul sa fie diferit fata de altele de pe albumul „YO”. Sunt foarte bucuroasa de cum a iesit si le multumesc celor de la NGM Creative, dar si lui Istvan”, a spus INNA.

In videoclipul „Fuego”, INNA poarta o rochie superba de la Dolce & Gabbana, de inspiratie latina, iar in videoclipul „Gitana”, are o tinuta gipsy full Gucci.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro