Liviu Teodorescu – Asculta (single nou si videoclip)

Dupa ce a prezentat publicului intreaga lui „Lista de pacate” formata din 7 piese, Liviu Teodorescu iti spune „Asculta”.

Noul single este acea piesa pe care sa o asculti pe repeat, care iti canta sentimentele din suflet atunci cand esti la pamant. Scris si produs de Liviu Teodorescu, single-ul te face sa simti emotia inca de la primele acorduri, iar ritmul te ridica la dans.

Iertarea de sine poate fi uneori cea mai dificila. Exista posibilitatea ca inconstient sa ne temem de iertare, sa ne temem sa ascultam cuvintele. Pentru asta exista muzica, cea care transmite prin vibratii de sunet cele mai intense mesaje.

„Sa asculti scuzele cuiva care te-a facut sa suferi e cel mai greu. Sa-l ierti e si mai greu. In piesa asta o fac sa sufere si incerc din rasputeri sa ma revansez, aducandu-i o remorca intreaga de flori. Daca va intrebati cat de reala e povestea, ei bine, toti am trecut prin asta macar o data. Eu am trecut sigur.” A declarat Liviu Teodorescu.

loading...
Videoclipul regizat de Criss Blaziny a fost filmat la Gura Portitei, intre Marea Neagra si limanul Golovita din Delta Dunarii. Plin de culoare, acesta il pune pe Liviu Teodorescu intre doua femei, iar daca una dintre ele a reusit sa il asculte, veti vedea la final.

Liviu Teodorescu este, cu siguranta, unul dintre cei mai talentati artisti din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram si canalul propriu de YouTube numara peste 500 de mii de urmaritori. Artist si compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio de productie muzicala, LiTE Music. „Gelos”, „Esti Piesa”, „Obsesie” sau „Lista de Pacate” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro