Matteo feat. Gabi Bagu – Blana (single nou si videoclip)

Dupa ce Matteo a cucerit cele mai imporante tari din Asia, Matteo continua sa isi surpinda fanii cu piese care au ajuns mereu in trending-ul YouTube si in inimile oamenilor. De data aceasta artistul lanseaza colaborarea pe care au asteptat-o fanii inca din momentul in care l-a prezentat publicului pe Gabi Bagu.

Gabi si Matteo vin cu o piesa #Blana, care te face sa dansezi de la primele secunde. Compusa de catre Matteo si Gabi Bagu in studiourile Mattman Music, piesa este o dedicatie pentru toate fetele dornice sa danseze cat e vara de lunga.

Videoclipul le aduce laolalta pe Mira, Larisa Udila, Ilinca Vandici, Cezara, Mimi, Cristina Almasan, Sandra Izbasa si Stefania, in ipostaze diferite care iti testeaza imaginatia.

„Cat poti fi de blana este despre toate momentele acelea in care prietena, iubita, sotia ta este perfecta desi face ceva super basic. Cred ca traim intr-o lume in care comuniunea este importanta si cred ca fetele si femeile pot fi blana chiar si atunci cand fac o supa. Videoclipul fix despre asta vorbeste si completeaza perfect ideea piesei! Energia pe care o are piesa te face sa dansezi, asa ca sper sa fie cu share-uri multe si sa va bucurati de colaborarea cu Gabi Bagu!” a declarat Matteo.

loading...
„Totul a fost atat de ,,Blana” de la inceput, de cand eram in studio si am compus alaturi de Matteo acest single! Piesa este scrisa de acum 6 luni si am asteptat momentul perfect sa o lansam. Inca de la prima ascultare a demo-ului, mi-a dat un super vibe. Am simtit ca piesa asta are un aer fresh si ca o sa fie fix pe placul publicului. De videoclip pot spune ca are o poveste care merita vazuta, sunt multe cadre care-mi plac si mesajul piesei combinat cu povestea clipului sunt tari rau! La filmari a fost „haz”, am ras cu totii si m-am bucurat enorm sa vad ca totul iese atat de bine. Ploaia ne-a dat ceva batai de cap si am mai adaugat o zi de filmare ca sa obtinem ce ne-am dorit! Cu toate acestea totul a iesit !” a declarat Gabi Bagu.

Gabi Bagu este revelatia anului. Si-a facut debutul in industria muzicala cu un proiect in colaborare cu Matteo si Keed (Satra B.E.N.Z.). „Dar-ar naiba. Racatan” a fost lansata in septembrie 2017, iar de atunci, Gabi se bucura de succes pe canalul sau de YouTube, strangand milioane de vizualizari la fiecare single pe care il lanseaza.

Succesul lui Matteo nu mai este un secret pentru nimeni. Anul 2018 a fost un an extraordinar pentru artist. Succesul lui Matteo a atins cote maxime la inceputul lunii februarie, cand a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute si sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. In cadrul show-ului, Matteo a castigat premiul Best Overseas Artist. Anul acesta Matteo a lansat mai multe colaborari care au fost apreciate de fani si pregateste multe alte surprize muzicale.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro