S-a zis ca ar fi despartiti, dar adevarul e altul! Asa s-au afisat Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan si sotul ei se iubesc foarte mult, iar acest lucru se poate observa din comportamentul lor.

Gurile rele au tot spus ca impresara Anamaria Prodan si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, s-ar fi ”despartit”, insa realitatea este cu totul alta! Recent, cei doi au postat pe retelele de socializare o imagine in care apar foarte fericiti impreuna, zambitori, intr-un cadru de vis. Anamaria Prodan chiar a notat in dreptul imaginii o inimioara rosie, semn ca iubirea exista! Chiar si-asa, a existat o persoana care sa ii comenteze impresarei la fotografie, pe internet.

”Ana, parca nu mai esti asa lipita de sotul tau cum erai, mie imi place mult de voi, dar cred ca distanta isi spune cuvantul!”, a spus aceasta.

„Pentru ca in familia noastra oamenii nu mor! E un ciclu firesc, ei raman langa noi, numai ca nu mai sunt cu carcasa, dar sufletul este in permanenta langa noi! La noi in familie, nimanui nu i-a fost frica de moarte. (…) Toata viata eu am avut o relatie speciala cu mama, chiar daca nu am avut-o de mica langa mine. Eu cand am avut accidentul de masina, in secunda aceea, in momentul impactului, mama ma suna ca a simtit ca s-a intamplat ceva. Niste chestii din astea incredibile… Mama e cu mine, aici, acum. Este langa mine in permanenta. Acum, mai mult ca inainte! Ca acum poate fi!”, a spus Anamaria Prodan.

loading...
“Mama stia ca se va duce. Mama era un om cult, dar nu i-am spus niciodata ce boala are, nu a avut acces la dosar. Dar eu nu pot sa cred ca ea dormea asa linistita si spunea nu am doar o raceala! Nu. Numai ca a avut foarte mare incredere in mine si a sperat probabil ca o sa o salvez. Eu, vorbind ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. O luam repede. Plus ca nu a avut nimeni acces langa ea, nimeni nu a putut sa vina”, continua Anamaria Prodan.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro