Vescan – Am Uitat Sa Mai Fim Oameni (single nou)

Vescan lanseaza videoclipul oficial al piesei „Am Uitat Sa Mai Fim Oameni”, din proiectul sau, #PrinOchiiVostri.

Piesa a fost scrisa de Vescan, compozitia a fost realizata de Mahia Beldo si Dorian Oswin, iar cel din urma este si cel care s-a ocupat de productie.

Videoclipul a fost realizat de Andi Singer (regie & DoP), iar productia a fost realizata de Elena Maria Popescu.

Proiectul #PrinOchiiVostri a luat nastere in anul 2010 si fiecare piesa este bazata pe subiecte propuse de catre fani. Astfel, in procesul de alegere al temei, artistul face si un vlog unde il contacteaza pe cel al carui subiect a castigat.

loading...
In decursul acestui an, episoadele din sezonul 2 #PrinOchiiVostri vor aparea la fiecare doua luni.

” „Am Uitat Sa Mai Fim Oameni” continua seria #PrinOchiiVostri, singurul proiect la care ascultatorii decid subiectul piesei. Totul a inceput in 2010 cand am vrut sa fiu mai aproape de oamenii care-mi asculta muzica si pentru asta am zis ca trebuie sa vad lumea si prin ochii lor, asadar ei propun subiectele si unul dintre ele devine piesa.

Sunt mai mult decat mandru ca am reusit sa readuc la viata acest proiect si pe viitor am de gand sa ajunga din ce in ce mai complex. De-a lungul anilor sustinatorii Vescan au reactionat extraordinar la fiecare piesa si le multumesc mult pentru ca dupa 9 ani inca sunt alaturi de mine. Piesele o sa apara in paralel cu albumul #MuzicaSauNebunie, album care va fi lansat in decursul acestui an.”, ne-a declarat Vescan.

Anul acesta, Vescan a lansat piesa „Tacerea”, in colaborare cu Nicoleta Nuca, piesa ce a depasit 3 milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro