Adelina Pestritu s-a casatorit AZI!

Adelina Pestritu a spus „DA”, in urma cu putin timp, in fata ofiterului de stare civila! De azi, ea a devenit doamna Steblea! Ceremonia s-a petrecut la primaria sectorului 1.

Adelina Pestritu s-a casatorit! Frumoasa bruneta a facut azi pasul cel mare si i-a spus „DA” lui Virgil Steblea, in fata ofiterului de stare civila.

Dupa 2 ani de iubire, din care s-a nascut si fetita lor, Zenaida Maria, cei doi au decis sa faca pasul cel mare. Chiar daca au anuntat cu surle si trambite o nunta ca-n povesti cu sute de invitati, aceasta nu putea avea loc fara oficializarea relatiei in fata ofiterului de stare civila.

Si acest lucru s-a intamplat azi, in mare secret, la Primaria sectorului 1 din Capitala. Adelina, frumoasa si eleganta cum ne-a obisnuit, a ales sa fie insotita la ceremonia de la starea civila doar de cei pe care i-a ales impreuna cu Virgil sa ii fie parinti spirituali, Daniel si Aura. Ade a purtat o roche galbena, cu spatele gol. Frumoasa bruneta a ales o tinuta simpla, dar extrem de eleganta, care i-a pus in valoare trupul lucrat la sala.
E drept, desi este obisnuita cu expunerea publica, Adelina nu si-a putut ascunde emotiile. Ca doi elevi in fata examenului de maturitate pareau viitorii soti inainte sa fie strigati sa intre la ceremonia programata pentru 15.30. Iar la iesire au fost mult mai zambareti, de parca si-ar fi luat o piatra de pe inima.

loading...
Bruneta si-a dorit discretie, pentru a contrabalansa, probabil, acest eveniment cu nunta propriu-zisa care se anunta a fi, de departe, evenimentul anului 2019.Cununia religoasa va avea loc pe 20 iulie, iar cei doi viitori soti au apelat la ajutorul Domnului Flick pentru a formula versuri pentru invitatiile speciale! Intregul ”tablou” al invitatiilor este, cu adevarat, un spectacol de bun gust si amuzament

Pe invitatia la nunta pentru domnisoara de onoare, in stanga versurilor, doua fete care se tin in brate, de solduri, una imbracata in roz, iar alta in alb, fapt ce simbolizeaza prezenta domnisoarei de onoare langa mireasa.

”Draga mea Anca, stii ca-n curand
Verigheta voi purta.
Mi-a trecut asta prin gand
Si vreau sa te rog ceva

Vreau 6 fete cu mine
Ce tot timpul ma sustin.
La altar pentru a ma tine
Daca fug, plang sau lesin 🙂

De-asta eu am pentru tine
O solemna intrebare:
N-ai vrea sa stai langa mine
Domnisoara de onoare?”

Invitatia lui Virgil Steblea pentru cavalerul de onoare este diferita de cea a Adelinei Pestritu pentru domnisoara de onoare. Astfel ca Virgil a ales un scris de tipar, iar imaginea care apare pe invitatie infatiseaza un barbat imbracat intr-un costum elegant.

”Mi-esti prieten, stii precis
Ce-o sa mi se-ntample mie:
Da, din vara m-am decis
Sa renunt la burlacie.

loading...
Si te-astept cu bucurie,
Langa mine vreau sa fii,
C-apoi, daca am sotie,
Nu stiu cat voi mai iesi

Sincer, imi vei multumi
Pentru ceea ce-o sa-ti cer:
Esti asa dragut sa-mi fii
De onoare, cavaler?”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro