ANAMARIA PRODAN L-A GASIT PE GABI TAMAS, DUPA CE FAMILIA L-A DAT DISPARUT.

Gabi Tamas a alarmat pe toata lumea cand a ”disparut” sambata noapte, dupa amicalul cu CS Mioveni. Atunci, fotbalistul el a publicat o fotografie pe retelele de socializare, apoi a fos de negasit de colegii lui. Acesta n-a raspuns la niciun apel pana duminica seara.


Recent, Anamaria Prodan a postat pe retelele de socializare o imagine cu ea, alaturi de fotbalist, in masina, la doar cateva ore de cand apropiatii l-au dat disparut pe fotbalist. Potrivit imaginii, Gabi Tamas nu este in cea mai buna forma, pare foarte obosit. “Daca admirati 2 valori… alea suntem noi ???. Gabi Tamas, fotbalist fara pereche! De departe nr 1! Love u GABI”, a scris Anamaria Prodan.

In luna martie, Gabi Tamas “zbura” cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv – Haifa, unde limita de viteza este de doar 90 km/h. In cele din urma, dupa o urmarire ca-n filme, politistii au reusit sa-i opreasca masina. Oamenii legii au simtit, imediat, miros de alcool cand au ajuns in dreptul geamului fundasului. Acesta din urma se afla in masina cu doua femei, una dintre ele fiind sotia sa, Ioana.

Politistii l-au dat pe Gabi Tamas jos din masina si, dupa testele efectuate pe loc, a rezultat o concentratie de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, de trei ori mai mare decat limita legala in Israel.

loading...
Mai mult, Gabi Tamas nu s-ar fi putut tine pe picioare in fata politistilor. Acestia l-au rugat sa mearga drept cativa metri, dar fotbalistul, pur si simplu ar fi cazut. Oamenii legii au mai depistat ca fundasul nu avea polita de asigurare la autoturism, infractiune deosebit de grava in Israel. Masina fotbalistului a fost retinuta timp de 30 de zile. Permisul i-a fost automat suspendat pentru aceeasi perioada.
A fost in arestul politiei din Israel timp de sapte zile. A fost eliberat pe 1 aprilie si a stat mai bine de o luna in arest la domiciliu. Ulterior, Gabi Tamas a efectuat doua luni de munca in folosul comunitatii pentru fapta sa. S-a mai ales si cu permisul de conducere suspendat pentru o perioada de patru ani.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro