ANDRE – Reset la inima (single nou si videoclip)

Dupa 17 ani de pauza, Andre, fenomenul muzical al anilor 2000, se reuneste si lanseaza „Reset la inima”. Cele doua artiste au ultimele repetitii pentru show-ul privat din aceasta seara, care va avea loc in cadrul Ambasad’Or Events.

Trupa s-a infiintat in 1999 cand a lansat single-ul „Libera la mare” si odata cu el, a creat o explozie in muzica, moda, dar si in atitudinea unei intregi generatii – generatia Andre. Fenomenul Andre inseamna nu mai putin de sase albume lansate, 1.500.000 de de unitati vandute, patru discuri de platina, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi in fiecare oras din Romania, dar si milioane de admiratori in strainatate.

In anul 2001, Andre este desemnata „Cea mai buna trupa pentru adolescenti”, iar cele doua fete sunt numite „Reginele muzicii dance”.
loading...
Dupa super hitul „Libera la mare”, urmeaza „Noapte de vis”, „Lasa-ma papa la mare”, „Prima iubire”, „Am sa imi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” si multe alte piese de succes care au devenit imnuri.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro