ANDREEA BALAN A REFACUT TRUPA ANDRE PENTRU A-I SALVA CARIERA ANDREEI ANTONESCU?!

La aproape 20 de ani de cand trupa Andre s-a destramat, Andreea Antonescu si Andreea Balan au decis sa cante din nou impreuna. A fost momentul cand fanii genului de muzica s-au impartit in doua.

Multi sustin ca Andreea Balan a facut acest pas tocmai pentru a-i salva cariera muzicala Andreei Antonescu. Blondina sustine, insa, ca nu este nimic adevarat.

“Nu cred ca era nevoie de cineva sa salveze pe cineva… De-a lungul vietii, oamenii au tot felul de prioritati. Prioritatea mea a fost intotdeauna, cu disperare, sa am cariera, sa fiu acolo. Prioritatea Andreei a fost, la un momentan, familia, America… Ea este innebunita dupa America, a calatorit foarte mult. Nu avea nevoie sa fie salvata.
loading...
A fost o intamplare. A venit la mine la spital cand s-a intamplat ce s-a intamplat acum patru luni cu Clara si atunci am reluat legatura. Mie mi-a venit ideea daca tot ani de zile publicul ne-a cerut… La mine a fost un declic atunci in spital. Am luat multe decizii in viata mea, nu doar asta“, a declarat Andreea Balan la un post de televiziune.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro