ANDREEA MARIN SE MARITA CU IUBITUL EI?!

Andreea Marin a trecut prin trei divorturi, insa acest lucru nu a speriat-o. Dupa ultima separare, fosta “Zana a Surprizelor” a inceput o poveste de dragoste cu Ionut Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Nu este exclus ca vedeta sa ajunga din nou in fata altarului, daca tinem cont ca tot timpul liber il petrece in compania partenerului de viata.

Recent, ”Detectivul de paranormal” Ioan Burculet a vorbit despre viitorul amoros al Andreei Marin.

”Daca as gandi o prezentare pentru Andreea Marin din punct de vedere al specialistului in astrologie, atunci as face referinta la ultimele barfe mondene, care sustin ca vedeta a putea sa fie insarcinata. Din fotografiile studiate si din astrograma nativei as spune un NU categoric. Astrograma vedetei, conform datei nasterii, aceasta avea sa se confrunte de-a lungul vietii cu aspectele din planul procreerii usor nuantate. Universul si destinul fiecaruia decide – chiar daca noi credem sau nu – evolutia si etapele individului in unicitatea sa. Procreerea avea sa fie o etapa usor dificila si calculele astrologice ar fi ajutat-o pe nativa sa isi echilibreze mult mai bine ecuatia despre viata, evolutie si nastere. Era o lectie pe care trebuia sa o invete pentru ca acesta avea sa fie unul dintre momentele de incercare care aveau sa vina din partea Universului ca geometrie si artimetica a Universului.Contextul Andreei Marin, personalitate puternica si care intotdeauna a stiut ceea ce isi doreste de la viata avea sa se impuna in prim planul opiniei publice cu temperamentul vizibil si care si-a pus amprenta de-a lungul anilor. Aparitiile sale au venit si au contribuit la mobilizare si regasirea anumitor nativi daca ne gandim la emisiunea care a consacrat-o si pe care cu totii am regasit-o in postura de ”zana”. Este o confirmare pentru personalitatea si caracterul puternic langa care nu poate sta oricine!
loading...
Dincolo de astrograma care indica clar mai mult de o casatorie si reformulari la acest sector de evolutie si manifestare – casnicia – aspectele au fost vizibile si clare prin cele trei casatorii avute pana acum. Si faptul ca ultima relatie in care este implicata aduce in prim plan nativul din raporturile si relatiile internationale, fac referinta la diplomatul roman si ar trebui sa ne aduca in prim plan inca o data personalitatea complexa a Capricornului – semnul nativ – dar si elementele din semnul zodical Sagetator, elemente care contribuie la aceasta forma de manifestare in expansiune de-a lungul timpului.Pana la finalul lunii august 2019, omul Andreea Marin este directionat de Univers intr-o frumoasa poveste de dragoste, despre care presa a scris in ultima vreme. Ceea ce nu cunosc unii si nici macar Andreea Marin, este ca dupa finalul lunii august 2019, ea va intra sub incidenta unor schimbari pozitive care isi vor pune amprenta asupra personalitatii si evident a temperamentului.

Dupa luna august, din punct de vedere astrologic, Andreea Marin va trai cea mai intensa poveste de dragoste si in 2020 poate fi ceruta de sotie.

Constructivitatea aspectelor este clara, vizibila si de bun augur in plan astrologic si nu numai ceea ce denota o evolutie si evenimente care o vor stimula din plin. Insa de aici si pana la faptul ca este insarcinata sau nu? Astrograma ei ne arata acele detalii ca si la primul episod de procreere puteau exista anumite sensibilitati in procreere si aceasta nuanta este dictata de simbolistica Lunii chiar de la momentul nasterii. Nu spun ca fertilitatea putea fi afectata, insa medicii si nuantele personale ma determina sa las lucrurile si simbolistica in suspans pentru ca toti avem nevoie de intimitatea noastra, altfel nu am mai fi noi.

Si tot din aceste punct de vedere, atat astrologic cat si din cel al ”detectivului de paranormal” – pentru cei care nu cunosc despre ce este vorba, investigarea fenomenelor in sine, adica dincolo de paranormal – exclud speculatiile de a avea un copil. Sa nu uitam ca ciclotimia prin pozitionarea Lunii in momentul nasterii in constelatia Berbec putea aduce in timp transformari vizibile la nivel de constitutie fizica. Faptul ca dupa in mediul monden au circulat zvonuri conform carora ar fi insarcinata, as afirma pentru a nu stiu cata oara ca nu!

loading...
Cu toate ca din declaratiile vedetei a reiesit faptul ca aceasta si-ar mai dori un copil, ceea ce nu contest, Universul in cele din urma vine si dicteaza folosindu-se de factorii circumstantiali din jur, care practic vor contribui la reformularea optiunilor…”, a prezis Ioan Burculet despre destinul Andreei Marin

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro