AR FI BOMBA ANULUI IN SHOWBIZ! SE IMPACA VICTOR SLAV CU BIANCA DRAGUSANU?!

Ar fi bomba anului in showbiz! O impacare intre Victor Slav si Bianca Dragusanu ar fi, cu siguranta, o adevarata ”lovitura”, cu atat mai mult cu cat multi dintre fanii lor au insistat, de foarte multe ori, asupra unui scenariu in care cei doi si-ar putea reuni destinele.

La nivel sentimental, nu poti sti niciodata ce se va intampla, cu atat mai mult cu cat Bianca si Victor Slav au si o fetita, Sofia Natalia. Acum, dupa ce Bianca Dragusanu s-a despartit de Alex Bodi, Victor Slav isi pune fanii pe ganduri printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram

“Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima pe care sa nu le poti pronunta”, este mesajul postat de Victor Slav pe Instagram, aducand, practic, in actualitate, un citat celebru.

Speculatiile nu au intarziat sa apara, astfel de cei care au vizitat pegina de Instagram a lui Victor Slav si-au pus imediat intrebari referitoare la acele ”cuvinte” pe care VBictor le pastreaza ”in inima”, dar nu le poate ”spune”. Sa fie vorba despre cuvinte pe care le-ar adresa Biancai? Numai timpul va putea oferi un raspuns acestei intrebari, fireste.

loading...
Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectroului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat.

Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu i-a daruit o fiica lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro