BIANCA, SUPER LA PLAJA

Imagini senzationale cu Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Cei doi iubiti au facut furori, weekend-ul trecut, pe litoral. In timp ce musculosul afacerist si-a aratat tatuajele, frumoasa blonda a avut o aparitie sclipitoare. In cel mai wow costum de baie si cu un accesoriu de zeci de mii de euro, Bianca a ravasit mintile privitorilor de pe ”plaja milionarilor” din Mamaia.

Asa cum ne-a obisnuit, Bianca Dragusanu, una dintre cele mai apreciate prezente feminine din showbiz-ul autohton, a ales sa-si petreaca weekendul alaturi de iubitul ei, Alex Bodi, si de cativa prieteni pe litoralul romanesc, unde a facut senzatie cu formele sale apetisante.

In cel mai wow costum de baie, unul minuscul de culoare alba, blondina si-a facut o intrare spectaculoasa. Aparitia vedetei a fost cu atat mai sclipitoare, cu cat a ales sa isi asorteze tinuta de plaja cu un accesoriu de top. Bianca a purtat la mana un ceas Hublot, accesorizat cu mai multe diamante, ce valoreaza aproximativ 25.000 de euro.

Cu toate ca era insotita de musculosul Alex Bodi, barbatul care a cucerit-o, masculii de pe plaja au reusit cu greu sa isi ia ochii de la trupul de top al vedetei. Atmosfera de pe ”plaja milionarilor” a devenit de-a dreptul sufocanta in momentul in care Bianca si-a unduit formele senzuale, intr-o sedinta foto organizata ad-hoc cu ajutorul uneia dintre prietene.

loading...
Dupa ce a pozat provocator, Bianca a mers pe sezlong, alaturi iubitul ei, acolo unde a fost protagonista mai multor momente tandre presarate cu sarutari si mangaieri fierbintiBianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi le-au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, Bianca si Victor au divortat.
Ulterior si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are si un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu mai prezinta emisiunea “Te vreau langa mine”. Ea a fost inlocuita de Andreea Mantea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro