Billie Eilish with Justin Bieber – bad guy (remix)

Dupa ce Justin Bieber a anuntat lansarea unui remix la inceputul acestei luni, intreg peisajul social media a luat foc, iar acum, la cateva zile distanta, misterul a fost elucidat – Bieber si Billie Eilish au lansat remix-ul piesei „Bad Guy”.

Aceasta noua varianta a hit-ului „Bad Guy” este completata prin adaugarea catorva versuri ale lui Justin, al caror suflu ludic si ironic ofera un plus celebrei piese. Remix-ul single-ului „Bad Guy” a venit la pachet cu un vizual neasteptat – o poza cu o Billie Eilish in adolescenta, intr-un costum de dans stralucitor, fiind inconjurata de postere cu Justin Bieber.

Indiciul principal al acestei colaborari a fost reprezentat de raspunsul pe care Finneas O’Connell, fratele, producatorul si omul alaturi de care Billie isi scrie piesele, l-a oferit la postarea lui Bieber de pe Twitter, care a inclus doar cuvantul „Remix”. In acelasi timp, si Billie Eilish a tinut neaparat sa creasca suspansul si, prin postarea catorva Instagram Stories, aceasta si-a anuntat fanii ca lansarea unui nou material ar putea urma curand.
loading...
Billie Eilish este un fan declarat al lui Justin Bieber, numindu-l chiar „prima sa dragoste” intr-un interviu. La inceputul acestui an, Billie a facut un anunt pentru Billboard, in care a oferit cateva indicii privind aceasta colaborare. Cei doi artisti s-au intalnit la editia din acest an a festivalului Coachella.

„Bad Guy” este una dintre cele mai indragite si ascultate piese semnate Billie Eilish, iar remix-ul acesteia, care bifeaza caracteristicile uneia dintre cele mai neasteptate si interesante colaborari ale anului, va face furori in aceasta vara.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro