ENGLEZII AU ANUNTAT CINE ESTE IUBITUL SIMONEI HALEP!

Simona Halep este in continuare pe prima pagina a ziarelor. Daca pana acum se vorbea de reusitele ei pe plan profesional, se pare ca ziarele din Anglia au descoperit cateva lucruri despre viata amoroasa a tenismenei.

Tabloidul The Sun a readus in discutie un subiect pe care Simona Halep se chinuie de ani buni sa-l tina departe de ochii curiosilor. Ziaristii englezi au vorbit despre posibila legatura dintre ea si Radu Barbu, fost jucator de tenis.

In urma cu mai mult timp, despre cei doi s-a mai scris ca ar avea o relatie, dupa ce au fost surprinsi intr-o vacanta in Italia.

”Au incercat sa evite toate aparitiile in public, ba chiar le-au spus si prietenilor ca nu este nicio relatie de iubire intre ei”, scrie The Sun.

loading...
Simona Halep a castigat sambata al doilea turneu de Grand Slam din cariera, la distanta de un an, o luna si patru zile de la performanta reusita pe zgura de la Roland Garros. La fel ca si anul trecut, campioana noastra va fi asteptata la Salonul Oficial al Aeroportului ”Henri Conada” de oficialii Federatiei Romane de Tenis, oficiali din cadrul COSR, dar si de jurnalisti si fani. Chiar in ziua in care va reveni in tara, Halep va urca trei locuri in clasamentul WTA si va ocupa pozitia a patra, la 672 de puncte in spatele actualului lider, Ashleigh Barty.
Simona isi va lua o pauza de aproape trei saptamani, urmand ca in perioada 5-11 august sa participe la Rogers Cup, competitie pe care a castigat-o anul trecut. Misiunea de a reveni pe primul loc mondial va fi una destul de dificila pentru sportiva noastra, care are de aparat 900 de puncte la turneul din Canada.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro