Faydee x Alina Eremia x Raluka – Enchante (single nou si videoclip)

„Enchante” reprezinta colaborarea multiculturala dintre Faydee, Alina Eremia si Raluka. Stil eclectic, voci puternice, beaturi energice – piesa are toate ingredientele pentru a deveni hitul verii.

Clipul aduce in prim plan o coregrafie senzuala. Melodia are un ritm tribal care le transforma pe Alina, Raluka si dansatoare in adevarate amazoane contemporane.

Energia melodiei este motivul ideal pentru a dansa toata noaptea. Aparitiile sexy ale fetelor impreuna cu influentele aduse de artistul australian Faydee compun un puzzle urias de good vibe.

Faydee, artistul care a simtit ceva special pentru aceasta piesa inca de la inceput, declara: „M-am indragostit de piesa imediat ce am auzit-o, flautul si ritmul sunt foarte catchy! Apoi am auzit hook-ul si mi s-a facut pielea de gaina, am stiut ca trebuie sa ma implic imediat! Cand am auzit ca voi colabora cu Alina si Raluka, am stiut ca va fi ceva special.”.

loading...
Despre colaborare, Alina declara: „Piesa asta este despre mixuri! Mixuri de voci, limbi straine, artisti si vibe-uri. Enchante te instiga la dans, nopti pierdute pe ringul din club si, evident, la party! Colaborarea cu Faydee si Raluka sunt sigura ca v-a luat prin surprindere, dar vocile noastre se completeaza perfect. Videoclipul piesei avea neaparata nevoie de o coregrafie si mi-am dorit un dans complex, plin de enegie, care sa ne puna in valoare. Miscarile surprind perfect accentele de pe linia melodica foarte catchy!”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro