INNA – Locura (single nou si videoclip)

INNA lanseaza videoclipul unei piese de pe albumul „YO” care se numeste „Locura” si care a fost compusa de artista si produsa de David Ciente.

Filmarile videoclipului au avut loc in Palatul Primaverii, casa lui Ceausescu din Primaverii.

„Am filmat doua zile, locul arata impresionant si toata echipa a fost incantata ca suntem in celebra casa a lui Nicolae Ceausescu”, a spus INNA.

Echipa de beauty a INNEI pentru acest clip este formata din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair) si RDStyling (tinute).

loading...
Videoclipul a fost filmat si regizat de Alexandru Muresan si Bogdan Paun (NGM Creative), productie video Loops Production, alaturi care artista a lucrat toate cele 11 videoclipuri pentru piesele de pe albumul „YO”

De curand, INNA a lansat single-ul „Si, Mama”, de pe albumul „YO”, compus integral de artista in limba spaniola si produs de David Ciente.

Piesa „Si, Mama” este un mesaj din partea unei mame adresat fiicei care doreste sa isi contureze o cariera, la ce si la cine sa aiba grija pe drumul spre succes.

„YO” este un album sincer, intens, scris cu multa iubire si sinceritate, din suflet, lansat impreuna cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

INNA a lansat de curand „Te Vas”, „Gitana” si „Fuego”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro