INNA – Si, Mama (single nou si videoclip)

INNA revine cu un nou single „Si, Mama”, de pe albumul „YO”, compus integral de artista in limba spaniola si produs de David Ciente.

Piesa „Si, Mama” este un mesaj din partea unei mame adresat fiicei care doreste sa isi contureze o cariera, la ce si la cine sa aiba grija pe drumul spre succes.

Videoclipul a fost filmat si regizat de Alexandru Muresan si Bogdan Paun (NGM Creative), productie video Loops Production, alaturi care artista a lucrat toate cele 11 piese de pe albumul „YO”. De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (tinute), Andra Manea (Make-up and Beauty Studio – make-up) si Sorin Stratulat (Beauty District – hair). Look-ul artistei in acest videoclip este minimalist, natural.

„Imi place „Si, Mama”, este printre piesele preferate de pe album, dedicate tuturor actritelor, cantaretelor, modelelor care incearca sa isi faca un loc in aceasta industrie”, a spus INNA.

loading...
In „Si, Mama”, INNA canta despre avertismentele mamei catre fiica ei de a avea grija la oamenii din jur carora de multe ori nu le pasa, dar care nu trebuie sa te opreasca din a-ti urma visurile.

Ca o surpriza pentru fani, INNA lanseaza si „Contigo”, un videoclip vertical cu multe elemente grafice, dinamic, realizat tot de NGM Creative, in care artista are un look nou, parul foarte scurt.

Cele doua videoclipuri au fost lansate initial pe platforma www.yosoyinna.com, locul in care fanii artistei primesc in mod constant continut exclusiv de la artista.

„YO” este un album sincer, intens, scris cu multa iubire si sinceritate, din suflet, lansat impreuna cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro