IUBITA LUI LIVIU VARCIU ESTE GRAVIDA A DOUA OARA?!

La patru luni de la impacarea cu Liviu Varciu, Anda Calin a dat totul din casa. Focoasa brunetam care a reusit sa-l transforme in barbat de casa pe Liviu se pregateste acum sa devina mama pentru a doua oara.

Recunoscut pentru escapadele lui amoroase, Liviu Varciu s-a decis sa se faca baiat de casa, chiar daca nu i-a fost foarte usor. Decizia nu a fost luata atunci cand i s-a nascut cea de-a doua fetita, ci dupa ce a reflectat vreme de cinci luni daca poate sta despartit de Anda Calin. Si a decis ca nu poate.

Dupa ce s-a impacat cu bruneta, Liviu Varciu pare sa fie pus pe fapte mari. El isi doreste nespus de tare sa aiba si cel de-al treilea mostenitor. Anda Calin, femeia care a reusit ”marea performanta” de a-l face „baiat cuminte” pe rebelul prezentator TV a facut marturisiri uluitoare.
loading...
Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar placea sa fie baietel. Liviu isi doreste nespus de tare un baiat. Lucram la acest lucru, dar cand vrea Dumnezeu o sa se intample”, a declarat Anda Calin.
Liviu Varciu a devenit tatic pentru a doua oara in 2017, pe 25 septembrie. Artistul si Anda Calin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar, in martie 2018, micuta a fost crestinata. Artistul mai are o fiica, pe Carmina, care s-a nascut in urma relatiei pe care a avut-o cu Ami Teiceanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro