LORA – E nebuna romanca (single nou si videoclip)

Rom si cola! Cat e ora? Este ora lansarii unei melodii super hot, marca LORA.
Manifestul verii si expresia care va face furori de acum inainte. E nebuna romanca! Lora este pregatita pentru o vara incendiara si nu putea altfel, decat printr-o explozie de dans si balans.

Este deja cunoscuta ideea conform careia romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume, dar si foarte carismatice si inteligente. Unde mai pui ca sunt si super talentate?! LORA ia fraiele si vorbeste deschis despre ce inseamna tiparul femeii secolului 21.

„Cu piesa E nebuna romanca incep sa conturez potretul femeii pe care eu o consider ideala. Sigura pe ea, deschisa la minte, curajoasa, hotarata, independenta financiar si emotional, debordand de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminitatii. Sunt intr-o etapa in care imi pot asuma un astfel de mesaj si acesta este indemnul meu pentru ELE”, declara LORA.

Lora a fost extrem de implicata in procesul creativ al videoclipului, la care a colaborat cu Bruce pentru intregul concept. Bruce este si cel care a realizat o coregrafie spectaculoasa ce pune in valoare ritmurile piesei. Totul a fost pus in practica de catre regizorul Ionut Trandafir iar rezultatul ne face sa ne intrebam „E nebuna romanca?”.
Melodia este compusa de Theea Miculescu, iar productia a fost realizata de catre Theea, alaturi de Lora si Alex Cotoi.

loading...
LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca „Ramas bun”, „Ne impotrivim”, „Singuri in doi”, „Cinci”, „Pana in rai” sau „Soare negru”. LORA a lansat in 2018 super hitul „Dor sa te ador”, alaturi de Doddy, piesa ce a adunat pana in prezent peste 70 de milioane de vizionari pe YouTube. La inceputul anului, Lora a lansat cel mai recent single „Tu si ea”, iar in luna aprilie a acestui an, artista ne-a prezentat noul sau album – „Despre demoni si iertare”, al doilea material discografic din cariera solo, care a fost evidentiat printr-un concept inedit; inca de pe coperta o putem regasi in doua ipostaze; Lora – cea creata de media, reprezentata de blonda si Laura – cea care reprezinta constiinta (bruneta). Parcurgand si tracklisting-ul materialului, cele doua laturi sunt evidentiate si prin cele 13 melodii, de la hituri ca „Ramas bun” sau „Cinci”, pana la piese noi ca „Te rog” sau „Imi cer iertare”.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro