Machine Gun Kelly feat. Trippie Redd – Candy (piesa noua si videoclip)

Imediat dupa lansarea albumului „Hotel Diablo”, Machine Gun Kelly lanseaza materialul video al single-ului „Candy” feat. Trippie Redd.

Videoclipul regizat de catre Miles & AJ expune o radiografie a viciilor si a obiceiurilor toxice pe care, in mod alarmant, din ce in ce mai multe persoane le imbratiseaza. Cu actiunea impartita intre spatii care au devenit laitmotive in peisajul societatii actuale – farmacia si strazile din cartier.

Materialul video al single-ului „Candy” trage un semnal de alarma asupra tentatiilor ce corup sistemele de valori ale tinerilor. Povestea videoclipului debuteaza cu Pete Davidson, in rolul unui farmacist ce refuza sa vanda sirop de tuse unor copii.
loading...
Pana in acest moment, Machine Gun Kelly ne-a demonstrat ca are un an intens – rapperul a lansat deja albumul „Hotel Diablo”, cel de-al patrulea album al sau, si a pornit o isterie in randul fanilor dupa ce a aparut in renumita productie Netflix, „Bird Box”, dar si in documentarul despre trupa Motley Crue, „The Dirt”, unde a interpretat rolul lui Tommy Lee.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro