SIMONA HALEP POARTA PE MANA UN CEAS DE…

Simona Halep isi respecta, clar, eticheta de super-campioana. La prezentarea trofeului pe care l-a castigat la Wimbledon, ex-liderul WTA a purtat pe mana un ceas de… 60.000 de dolari! Modelul Hublot Fusion Tourbillon Skeleton este o “piesa” apreciata de catre cunoscatori.

Peste 20.000 de oameni au venit sa o vada pe Simona Halep, super-campioana de la Wimbledon. Pe Arena Nationala, sportiva noastra a prezentat in fata romanilor trofeul cucerit. La festivitate au luat parte multe personalitati din sport, care au venit sa isi arate admiratia fata de performanta realizata, dar si oameni simpli, fani declarati ai fostului lider WTA.

Simona Halep a tinut un discurs emotionant. A venit imbracata in alb si a fost aplaudata frenetic de toata lumea prezenta pe cel mai modern stadion din tara. Campioana de la Wimbledon a impresionat si gratie ceasului pe care a ales sa-l poarte la prezentarea trofeului. Ex-liderul WTA a aparut, la mana, cu o bijuterie Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton, care valoreaza nu mai putin de 60.000 de dolari!

Asta nu reprezinta, insa, o problema. Pentru ca Simona Halep il merita cu prisosinta. A muncit pentru fiecare banut castigat si are tot dreptul sa-si permita, cand simte nevoia, diverse “arogante”. De altfel, potrivit surselor sportiva noastra este o impatimita a ceasurilor de lux, avand, de altfel, si o colectie impresionanta.

loading...
De precizat ca Simona Halep este fana declarata a marcii de ceasuri Hublot. In februarie, sportiva noastra a impresionat cand a plecat spre Cluj alaturi de echipa de FED Cup. La momentul respectiv, a aparut, la mana, cu un accesoriu in valoare de “doar” 30.000 de euro. Tot de la producatorul elvetian amintit mai sus. Semn, clar, ca se respecta, lucru normal pentru o campioana.

“Iubesc acest ceas!”, a scris, la momentul respectiv, Simona Halep. Nu doar ceasurile reprezinta o pasiune pentru Simona Halep. Ex-liderul WTA este o mare iubitoare de masini. Printre autoturismele de lux pe care Simona Halep le detine se numara un Mercedes Benz S 350 Blutec de 100.000 de euro, un Mercedes S500 4 Matic, in valoare de 120.000 de euro, un Mercedes Benz Gle 350D 4 Matic de 85.000 de euro, un Mercedes AMG S cabriolet negru, un Porsche Cayenne S de 95.000 de euro, un Porsche Panamera 4S de 90.000 de euro, un Porsche 911 Carrera S, un Range Rover Sport de 120.000 de euro, un Mercedes-Benz G63 AMG de 150.000 de euro.

Celebra tenismena a intrat de cativa ani buni in lumea afacerilor din Romania. Fiind adepta investitiilor, Simona Halep are mai multe afaceri, cu potential, in derulare. Ea a inceput constructia unui complex rezidential, multe dintre apartamente fiind deja vandute, a cumparat un hotel care costa aproape doua milioane de euro la Poiana Brasov si a deschis o cafenea la Constanta, in care a investit in jur de 600.000 de euro.Altfel, Simona Halep este o prezenta eleganta, indiferent de eveniment. A atras privirile tuturor inclusiv la dineul oficial de la Wimbledon. Pentru respectiva ocazie, fostul lider WTA a purtat o rochie neagra, lunga, decoltata. De partea cealalta, iubitul ei, Toni Iuruc, a optat pentru un costum negru, camasa alba, la care a asortat un papion

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro